Hírarchívum - 2019. szeptember

Modern Warfare - exkluzív fegyvert tartogat a béta

Ma végre teljes gőzzel, minden platformon elindult a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája. Az eseményen érdemes részt venni, ugyanis így egy spéci sörétessel gazdagodhatunk a megjelenés napján.

Jövő hónapban érkezik az Afterparty

Dátumot kapott az Afterparty, az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka. A pokoli kocsmatúra során komoly feladat vár ránk: az asztal alá kell innunk az ördögöt!

Borderlands 3 - félelmetes hírek a jövő tartalmairól

Alig egy hete jelent meg a Borderlands 3, de már most kaptunk néhány infót arról, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes várnunk a közeljövőben. Limitált eventek? Pipa! Több játszható karakter? Nincs pipa.

Jól fut a Modern Warfare PC-s bétája

Legalábbis több tesztelő és benchmarkoló oldal is erre a következtetésre jutott; egy GeForce RTX 2080 Ti segítségével például könnyűszerrel elhagyták a 60 fps-es korlátot 4K felbontás mellett, ami az utóbbi időkben már-már ritkaság.

Hot Lava - mostantól tényleg forró a talaj

Sajátos ügyességi platformerrel gazdagodunk a mai napon, ugyanis végre megjelent az évek óta várt Hot Lava, melyben a játékos legfőbb célja, hogy elkerülje a forró lávaként hömpölygő talajt.

Hamarosan leleplezik a Respawn VR-játékát

Vince Zampella a Twitteren emlékeztette a rajongókat, hogy a tripla A-s VR-játékuk miatt mindenképpen érdemes lesz majd figyelemmel kísérni a jövő héten kezdődő Oculus Connect 6-ot.

Tavasszal jön a konzolos Insurgency: Sandstorm

Noha PC-n pontosan egy éve elérhető az alkotás, úgy néz ki, hogy az optimalizációs és egyéb technológiai hibák elhárítása már tiszta az út a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verzió rajtja előtt is.

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.

Vásárlócsalogató kedvcsinálón a The Surge 2

Már csak napok választanak el attól, hogy bemutatkozzon a The Surge folytatása. A játék jövő héten kerül boltokba, így befutott az ilyenkor szokásos utolsó előzetes, amiből kiderül, hogy brutális harcrendszerrel lesz dolgunk.

Kétféle változatban jelenik meg a PlayStation 5?

Egy frissen felröppent szóbeszéd szerint a PlayStation 5 kétféle kiadásban lesz majd kapható, így az alapváltozat mellett lehetőség lesz választani egy Pro-kiadást is, pont úgy, mint a PlayStation 4 esetében.