Hírarchívum - 2019. szeptember

Remnant: From the Ashes - irány Leto laborja!

Komolyabb frissítést kapott a Gunfire Games Dark Souls-szerű játéka, a Remnant: From the Ashes, aminek keretein belül a finomhangolások mellett egy vadonatúj dungeont is meglátogathatunk.

Apex Legends - októberben jön a harmadik szezon

A Respawn Entertainment egyelőre komolyabb részletek nélkül, de megerősítette, hogy október 1-jén rajtol el az Apex Legends harmadik szezonja, amiben bemutatkozik a játék új hőse, Crypto.

Utolsó előzetesen a Daymare: 1998

A héten végre megjelent a lelőtt rajongói Resident Evil 2-remake-en is dolgozó Invader Studios játéka, a Daymare: 1998, ami tulajdonképpen válasz a Capcom korábbi akciójára.

HWSW: Play Store nélkül jön a Huawei Mate 30

Nagyon izmos lett a Huawei Mate 30-szériája, amely a nyers erő mellett több vakmerő újítást is hoz. De jó kérdés, hogy mindez mire lesz elég a Google-ökoszisztéma nélkül.

Dátumot kapott a John Wick Hex is

A John Wick alapján készít videojátékot a Bithell Games, ráadásul már nem is kell sokat várnunk az adaptációra: október elején bárki belevetheti magát hősünk legújabb kalandjaiba, ahol egy vadonatúj főgonosz is szerephez jut majd.

Hat Batman-játékot ad ajándékba az Epic Store

Szombaton Batman-nap, ráadásul a nyolcvanadik születésnapját ünnepli a derék Denevérember, az Epic Games Store pedig méltóképpen akar megemlékezni ezekről a jeles eseményekről.

Jövő héten lesz a következő State of Play

Jövő héten adják le a PlayStation Dir... izé, State of Play következő epizódját. A Sony next-gen terveiről garantáltan nem lesz szó, a The Last of Us folytatását viszont jó eséllyel megmutatják majd.

Novemberben új Terminátor-játékot kapunk

Alaposan megtolták a Terminátor-sorozat videojátékos jelenlétét az elmúlt hónapokban, ami nem meglepő, hiszen már a nyakunkon a következő film. A cameókat egy önálló Terminátor-játék koronázza meg.

Még mindig szürreálisnak tűnik az Atomic Heart

BioShock a Szovjetunióban - talán ez a leírás illene a legjobban a Mundfish új játékára, az Atomic Heartra. A fejlesztés az imént kapott egy friss kedvcsinálót, ami segít ráhangolódni a lövöldére.

Bemutatkozott a Total War Saga: Troy

Lényegében nyílt titok volt, hogy készül, az imént pedig formálisan is bemutatkozott a Total War Saga: Troy. Az új részt az Iliász ihlette, és egészen a bronzkorig, a trójai háború idejére visz minket vissza az időben.