Hírarchívum - 2020. január

Microsoft: nagyot estek az Xbox-részleg bevételei

Végéhez közeledik a jelenleg futó konzolgeneráció, ez pedig az eredményekre is hatással van. A Microsoft aktuális negyedéves beszámolója szerint nagyon nagyot zuhantak az Xbox-részleg bevételei.

Apex Legends - színre lépett Revenant

Jövő héten rajtol el az Apex Legends negyedik szezonja, ami nem csak az első születésnap miatt lesz emlékezetes, hanem azért is, mert a Respawn Entertainment elég nagyot csavart az elmúlt napok bejelentésein.

The Outer Worlds - márciustól Switchen is

Mindig is tudtuk, hogy előbb-utóbb Nintendo Switchre is ellátogat az Obsidian sci-fi szerepjátéka, de pontos premierdátumot ezidáig nem kaptunk. Nem kell túl sokat várnunk, március elején máris felfedezhetjük a Halcyon kolóniát.

Vesemirről szól az animációs The Witcher-sorozat

Eddig nem sok részletet ismertünk a Netflix animációs produkciójáról, a The Witcher: Nightmare of the Wolfről, mától viszont elkönyvelhetjük, hogy a történet főszereplője Geralt mentora, Vesemir lesz.

Warcraft III - a Blizzard lecsap a játékosok ötleteire

Miután a Dota és ezáltal az egész MOBA-zsáner a Warcraft III pályaszerkesztőjéből sarjadt ki, a Blizzard mindent megtesz azért, hogy egy újabb hasonló nagy durranás ne csússzon ki a kezei közül.

Így fest a konzolos Two Point Hospital

Stratégiai és menedzsmentjátékokat sokszor kész rémálom kontrollerrel irányítani, a Two Point Hospital fejlesztőcsapata azonban mindent megtett azért, hogy felhőtlen legyen a kórházépítés a játékuk konzolos változatában is.

Szárnyalnak a Nintendo Switch eladásai

Befutott a Nintendo legfrissebb üzleti jelentése, a japánoknak pedig nincs semmi okuk a panaszra. A lassan hároméves Switch több mint 50 millió példányban talált gazdára, a hozzá fejlesztett exkluzív címek pedig tavaly is jól muzsikáltak.

Előzetest kapott a Better Call Saul ötödik szezonja

Vince Gilligan Breaking Bad-mellékága, a Better Call Saul immáron az ötödik évadját tapossa, Jimmy McGill kalandjai az ügyvédi irodákkal és Új-Mexikó gengsztereivel pedig egyre zűrösebbek.

Henry Cavill ezúttal Geralt kardjairól mesél

A Netflix által közzétett videóban Cavill elmeséli, hogy Geraltnak miért is van szüksége két kardra, illetve kapunk egy rövidke ízelítőt a Blavikeni Mészáros kardforgató képességeiről is.

Még mindig gyönyörűen fest a Witchfire

Négy új kép érkezett a The Astronauts által megálmodott FPS-ről, melyek előre vetítik, hogy pontosan milyen atmoszférára számíthatunk a Dark Souls és a Painkiller keresztezéséből született játékban.