Hírarchívum - 2020. január

Zombie Army 4 - a rajt után sem lesz zombihiány

A Zombie Army 4: Dead War megjelenés utáni frissítéseiről és újdonságairól mutatott be egy rövid videót a Rebellion csapata, mely egy kis ízelítőt ad abból, hogy egészen pontosan mire számíthatunk majd.

Rajongói rövidfilmet kapott a Cuphead

A Netflix berkein belül már készülőben van a játék alapján megálmodott rajzfilmsorozat, viszont a premier dátuma egyelőre nem ismert. Ezzel szemben a Davy Productions által készített alkotást már végig is nézhetjük.

Dead Cells - itt az első fizetős DLC

Persze azért nem kell csillagászati összegekre gondolni, ráadásul a 4,99 eurós árhoz mérten rengeteg újdonság lapul a fejlesztők tarsolyában; két új helyszín, tucatnyi új biome, fegyverek és minden eddiginél durvább főellenfelek.

Februárban rajtol a Dungeon Defenders: Awakened

Egyelőre még csak a Steamen és Early Access-státuszban lesz elérhető a tower defense-játék, de a tervek szerint a második negyedévre már érkezik is a végleges verzió PC-re és Switchre egyaránt.

Resident Evil 2 remake - Geralt a fedélzeten

Mr. X mostantól retteghet, ugyanis megérkezett a rettenthetetlen vaják, aki ezüstkardjával sújt le a T-vírus által eltorzított szörnyre. Na jó, ez így nem teljesen igaz, de a rajongóknak hála Geralt tényleg feltűnhet Raccoon Cityben.

Draugen - februártól konzolon is várnak a fjordok

A Red Thread Games tavaly nyárra összerakta az utóbbi évek egyik legjobb sétaszimulátorát, melyben Norvégia egyik festői szépségű falucskáját fedezhetjük fel. Februártól pedig végre a konzolosok is csatlakozhatnak a kalandhoz.

Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

Meglehetősen erős címeket rakott össze a Sony februári felhozatalban; végigjátszhatjuk a BioShock-játékokat, simeket nevelhetünk a The Sims 4-ben, és még a VR-szemüvegünket is érdemes lesz elővenni.

DiRT Rally 2.0 - jön a Colin McRae tematikájú DLC

A Codemasters legendás ralis szériája a legújabb kiegészítőjében visszatér a gyökerekhez, az 1998-ban útjára indított Colin McRae Rally-játékok korába. A DLC során a legendás ralibajnok karrierje játssza a főszerepet.

Még mindig a PS VR a legnépszerűbb VR-headset

A SuperData elemzőinek hála friss infók érkeztek a VR-piac év végi teljesítményéről. Noha még mindig a Sony áll az élen, már a Valve Index sem elhanyagolható tényező, és tarolnak az all-in-one VR-szemüvegek is.

The Division 2 - irány Coney Island!

A The Division 2 - Episode 3 ingyen tölthető DLC-je a szebb napokat is megélt Coney Islandre kalauzolja majd a játékosokat, ahol egy fogvatartott tudós kimenekítése lesz a legfőbb feladatunk.