Hírarchívum - 2020. január

Új rosszfiúkkal támad a Code Vein DLC-je

Szép lassan érkeznek a Code Vein Season Pass-tartalmai, melyek közül a Hellfire Knight alcímet viselő kiegészítő nyitja a sort a mai napon. A régóta várt rajthoz még egy launch trailert is kaptunk.

Prodeus - vér és ólom

Friss játékmenet-előzetessel jelentkezett a Prodeus, ami nyíltan vállalja, hogy a Doom szellemi örököseként hozza vissza nekünk az elnyűhetetlen retró lövöldék hamisítatlan hangulatát.

Visszatérhet a Halálos fegyver?

Nemrég egy kerekasztalbeszélgetés vendége volt Dan Lin producer, aki elhintette, hogy jelenleg is azon dolgoznak, hogy az 1998-as negyedik rész után visszatérhessen Riggs és Murtaugh párosa.

Utolsó előzetesen a Journey to the Savage Planet

Tegnap jelent meg a Typhoon Studios bemutatkozó alkotása, a humort nagykanállal zabáló Journey to the Savage Planet, ami metroidvania-alapokra felhúzott kalandozást ígér egy közel sem veszélytelen planétán.

Warcraft III: Reforged - befutott a gépigény

Tegnap óta kapható a Warcraft III felmelegített kiadása, a Reforged, így a Blizzard végre leleplezte, pontosan milyen gépigénnyel is bír a felújított változat. Szerencsére nem kell új gép vásárlása miatt rohangálnunk.

HWSW: A YouTube keresztbe tett a Twitchnek

Három jelentős játék meccseinek streamingjét szerezte meg a Google platformja, amellyel idén még tovább növelheti a streamelt órák és a megtekintéseinek számát, ezzel pedig újabb csapást mérhet a Twitchre.

Teaser traileren a Halálos iramban 9

Pénteken fut be a Halálos iramban-sorozat kilencedik epizódjának első teljes előzetese, amely most kapott egy rövid beharangozást: Vin Diesel és Michelle Rodriguez felvezeti, hogy lassan vége a családi idillnek.

Itt az első előzetes az új Mortal Kombat-rajzfilmhez

Új rajzfilm készül a Mortal Kombat alapján, amely nem sokkal ezelőtt megkapta az első előzetesét. Aggodalomra semmi ok, a Warner Bros. Animation nem gyerekmesét, hanem kőkemény, felnőtteknek szóló filmet ígér.

A Resident Evil 8 is belső nézetű játék lehet

A Resident Evil 7 mintájára készülhet a Resident Evil 8, amelynek a főszereplői is ismerősek lesznek. Mindez persze csak pletyka, de több különböző forrás is ezt állítja, szóval lehet valóságalapja.

Felsorakoznak a Games with Gold februári játékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat kapnak majd az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban. Ezúttal két Xbox One-os és egy-egy Xbox 360-as, illetve xboxos címre számíthattok.