Hírarchívum - 2020. január

Idén új játékot kap Tsubasa kapitány

A Bandai Namco mai bejelentése szerint még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en és Switchen a Captain Tsubasa: Rise of New Champions. A klasszikus animeszéria alapján készülő játék egy rövid előzetest is kapott.

Egy héttel előbb indul Európában a Disney+

Eredetileg március utolsó napján rajtolt volna el Európa több országában is a Disney saját streamingszolgáltatása, a Disney+, de a hollywoodi stúdiókat polipként bekebelező Disney úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a debüt napját.

Xbox Adaptive Controllerrel is játszható a Zelda

Rory Steel kislánya, Ava rajong a The Legend of Zelda: Breath of the Wildért, de olyan fogyatékkal él, ami miatt nem tudott a Nintendo Switch kontrollerével játszani. Édesapja szerencsére meg tudta oldani a problémát.

HWSW: Vasember a gépi tanulásról mesél

A YouTube The Age of A.I. címmel nyolcrészes sorozatot indított Robert Downey Jr. narrálásával, melyben a gépi tanulás és mesterséges intelligencia témáját igyekeznek testközelbe hozni.

Visszatért a Splinter Cell kreatív igazgatója

Maxime Béland, a Splinter Cell-sorozat egykori kreatív igazgatója nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta ott a Ubisoftot, de úgy tűnik, erősebbnek bizonyult a honvágy, mert most visszatért a kiadóhoz.

Netflixre költöznek a Studio Ghibli-filmek

A Netflix hosszas tárgyalásokat követően sikeresen megállapodott a Studio Ghiblivel, így február 1-jétől több fázisban érkezik majd a streamingszolgáltató kínálatába a japán animációs stúdió 21 egész estés műve.

Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.

Bétázz te is a Disintegrationnel!

A Halo egyik társalkotójának legújabb játéka a hónap végén belép a bétafázisba, és bárki számára kipróbálhatóvá válik. De vigyázat, csak két napunk lesz olajba fojtani a robotok elleni polgárháborút!

A Dying Light 2 is csúszik

Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy VII Remake, valamint az Iron Man VR után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

Monster Hunter World - párnaszörnyek és mankók

Furcsa fejlesztői videó látott napvilágot a Monster Hunter Worldről, amivel a motion capture kulisszái mögé pillanthatunk be. Időközben pedig még az Iceborne 2020-as menetrendjére is vethetünk egy pillantást.