Hírarchívum - 2020. január

A Resistance nem része a Resident Evil-kánonnak

Ha valaki aggódott amiatt, hogy a Resident Evil 3 remake mellé érkező Resistance című multis lövölde hol helyezkedik el a sztoriban, nem kell tovább agyalnia. Magától a Capcomtól érkezett a válasz, hogyan is viszonyuljunk a spin-off játékhoz.

Battlefield V - irány a dzsungel!

Február elején rajtol el a Battlefield V frissítéssorozatának hatodik fejezete, az Into the Jungle. Ezúttal is a csendes-óceáni hadszíntér kapja a főszerepet, az összecsapások zömére azonban egy dzsungelben kerül sor.

A szállodabiznisz felé kacsintgat az Atari

A jövőben nyolc Atari-hotel nyithatja meg a kapuit az Egyesült Államokban, az első az arizonai Phoenixben. A szállodák a videojátékos élmények mellett esport-eseményeknek is helyet biztosítanak majd.

Meglepetés: Switchre is megjelent a Thronebreaker

Szeretjük, amikor a fejlesztők meglepetésmegjelenésekkel dobják fel a pangós időszakokat: most épp a CD Projekt RED rukkolt elő a Thronebreaker: The Witcher Tales Nintendo Switchre szánt portjával.

Ingyenes a Bad Blood a Dying Light játékosainak

A Dying Light battle royale-mellékága - bár ügyesen csavart a jól ismert formulán - nem tudott kitörni a mezőnyből, és így az Early Access-státuszból sem. A fejlesztők most ingyen odaadják a játékot a Dying Light-tulajoknak.

Hearthstone - készült belőle egy VR-prototípus is

A Hearthstone vizuális effektjeiért felelős csapat vezetője, Hadidjah Chamberlain nemrég interjút adott a PowerUp csapatának. A beszélgetésből derült ki, hogy korábban készült egy VR-prototípus a kártyajátékhoz.

Előzetesen az új Ghost in the Shell-sorozat

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Ghost in the Shell: SAC_2045, amit áprilisban mutat be a Netflix. A címben tett utalás alapján nem kizárt, hogy a sorozat a 2002-ben bemutatott Stand Alone Complex folytatása lesz.

Apex Legends - váratlanul meghalt az új hős?

A múlt héten megerősítést nyert, hogy Jimmie "Forge" McCormick lesz a februárban rajtoló negyedik szezon új hőse, erre tegnap a Respawn Entertainment bemutatott egy új videót, amiben valószínűleg megölték a karaktert.

Ghost Recon: Breakpoint - Terminátor is csatlakozik

Holnap debütál a Ghost Recon: Breakpoint következő nagy frissítése, aminek a keretein belül elrajtol a Terminator-esemény is. A feladatunk nem más lesz, mint elpusztítani a T-800 gyilkológépet.

Másfél órán át pörög a System Shock

Még mindig csak pre-alpha állapotú az évek óta ígért System Shock-remake, de a Nightdive Studios beleölt munkája egyre jobban érzékelhető a játék állapotán. Most másfél órányi streamet nézhettek végig.