Hírarchívum - 2020. október

Megint csúszik a Cyberpunk 2077

Hiába az aranylemez, a CD Projekt RED a délután bejelentette, hogy megint késik a Cyberpunk 2077. Habár nincs szó nagy csúszásról, a legtöbb rajongónak valószínűleg már minden egyes plusz hét fáj.

Decemberben jönnek az EA next-gen sportjátékai

Sokan arra számítottunk, hogy az Electronic Arts már az újgenerációs konzolok rajtjára elkészül a sportjátékai frissített változataival, ezek azonban végül csak decemberben fognak megjelenni.

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.

PlayStation 5 - íme, az első kicsomagolós videók

Azokban az országokban, ahol elsőként debütál a PlayStation 5, a sajtó már közelebbről is szemügyre vehette az új konzolt, az imént pedig az első látnivalóikat is közzétehették a témában. Nézzünk néhány bemutatót!

A játékipar is tűkön ülve várja az új Mando-évadot

Reméljük, nem felejtettétek el, hogy ezen a héten veszi kezdetét a The Mandalorian második évada! Láthatóan a játékipar is tűkön ülve várja már a pénteket, ugyanis egymást érik a Mando-kiegészítőkről szóló bejelentések a napokban.

Battletoads - több mint egymillióan próbálták már ki

Kicsivel több mint két hónappal ezelőtt tértek vissza a bunyósbékák a 26 évesre nyúlt pihenőjük után PC-re és Xbox One-ra. A most kiadott számok alapján a hosszú szünet ellenére is nagyon sokan voltak kíváncsiak a varangyokra.

Ingyenes hetet tart a PC-s Warhammer: Vermintide 2

A mai naptól kezdve egész héten bérmentve pörgethető a Left 4 Deadbe oltott Warhammer-hack n' slash, vagyis ismertebb nevén a Warhammer: Vermintide 2. Az ingyenes időszak alatt ráadásul hatalmas kedvezménnyel szerezhető be a játék.

Aranylemezre került az Immortals: Fenyx Rising

A Ubisoft örömmel közölte a jó hírt, hogy aranylemezre került az isteneket és szörnyeket felvonultató nyitott világú játéka, az Immortals: Fenyx Rising, ami így már biztosan a boltok polcaira kerül december elején.

Devil May Cry 5 - Series S-en nem lesz ray tracing

Várható volt, hogy a Devil May Cry 5: Special Edition grafikai újdonságaiból nem mindegyik fog napvilágot látni az Xbox Series S-en, és most az is kiderült, hogy miről kell majd a gyengébb konzolon játszóknak lemondaniuk.

God of War - PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd

Természetesen nem maradhat ki a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe, a 2018-as God of War sem a PS5-ön futtatható játékok listájáról. A mentéseink importálása mellett pedig 60 fps társaságában kiabálhatjuk majd, hogy "boy".