Hírarchívum - 2020. október

ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.

Atlas Rogues címen támad fel az Atlas Reactor

Valószínűleg senki sem hibáztatna, ha nem jutna egyből eszedbe, mi is volt az Atlas Reactor. A Trion Worlds négy évvel ezelőtt megjelent játéka érdektelenségbe fulladt, és lelőtték, új címen, újfajta megközelítéssel azonban feltámadni látszik.

Késik a 2018-as Tomb Raider-mozi folytatása

Lekerült a megjelenési naptárról a következő Tomb Raider-mozifilm, és bár szerencsére nem lett törölve, a premier új időpontja - a koronavírus-járvánnyal a nyakában - egyelőre ismeretlen.

Elképesztően kapós a PlayStation 5

Eddig sem volt titok, hogy bődületesen nagy a kereslet a Sony következő generációs konzoljára, de most azt is megtudtuk, hogy 12 óra alatt annyi PS5-öt rendeltek elő az USA-ban, amennyit a PS4-ből anno 12 hét leforgása alatt.

Baldur's Gate III - ki a legnagyobb szívtipró?

Továbbra is teljes gőzzel dolgozik a Larian Studios a Baldur's Gate III-on, amelynek a korai változata már elérhető PC-n és Stadián. A fejlesztők most megosztották, hogy a játékosok kit választottak a legtöbbször, ha romantikára került sor.

Rainbow Six: Siege - csokit, vagy lövünk!

Természetesen a Ubisoft töretlen népszerűségnek örvendő lövöldéje, a Rainbow Six: Siege sem maradhatott halloweeni esemény nélkül, ahol a multis FPS történetében először az operátorok - stílusosan - visszatérhetnek a halálból.

Ghostrunner - befutott a launch trailer

Kevesen örülhetnek most annyira, mint a One More Level csapata annak, hogy ismét eltolták a Cyberpunk 2077 megjelenését, hiszen így több lehetősége van a szintén cyberpunk stílusban fogant játékuknak érvényesülni.

Star Wars: Racer - megérkezett Xbox One-ra is

Június vége óta már elérhető a Star Wars: Episode I - Racer Nintendo Switchre, illetve PlayStation 4-re, és szerencsére most már az Xbox One-játékosoknak sem kell tovább várakozniuk: tegnap élesedett ugyanis az ő platformjukon is a játék.

Új néven folytatja a Uplay+

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy új elnevezést kap a Uplay+ szolgáltatás, amelyhez a közeli jövőben az Amazon Luna és a Google Stadia felhasználói is hozzáférhetnek majd.

NBA 2K21 - vágatlan gameplay a next-gen kiadásból

Miután a szeptember elején megjelent verzió alibikiadásnak tűnt, nagy elvárásokkal fordultunk az NBA 2K21 next-gen kiadása felé, amelyet ráadásul felárral vásárolhatunk majd meg. Ebből kaptunk most egy friss gameplay kedvcsinálót.