Hírarchívum - 2020. október

Bemutatkozott az AMD RX 6000-es szériája

Az AMD is felhúzta a kesztyűt, és ringbe szállt az NVIDIA RTX 3000-es videokártyasorozatával. A Big Navi becenéven futó széria első két darabja november közepén, a legnagyobb bestia pedig decemberben kerül a boltokba.

Apex Legends - előzetesek a hetedik szezonhoz

Néhány napon belül kezdetét veszi az Apex Legends hetezik szezonja, az Ascension, amely egy új pályával és egy új hőssel várja majd a játékosokat. Csekkoljuk le a róluk szóló előzeteseket!

Halálos fenyegetések érik a CD Projekt RED-et

Úgy tűnik, három hét csúszás is elég ahhoz, hogy néhányan halálos fenyegetőüzeneteket küldjenek a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek. Időközben még több részlet kaptunk annak kapcsán, hogy miért kellett ismét késleltetni a játékot.

PlayStation 5 - élőszereplős reklámvideó érkezett

Ez már hivatalosan is az utolsó hajrá, már csak hetekre vagyunk az új konzolgeneráció megjelenésétől. A Sony egy új élőszereplős reklámmal buzdít minket arra, hogy a PS5 társaságában fedezzük fel az ismeretlent.

Demót kapott a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A Hyrule Warriors: Age of Calamity csak november 20-án kerül a boltok polcaira, de a Nintendo már most megelőlegezett egy keveset a játék elejéből. A Switch-tulajok az eShopban megtalálják a próbaverziót.

Íme, a PlayStation Plus novemberi kínálata

A PlayStation 5 érkezésével a PlayStation Plus is változik egy kicsit: november közepétől válik elérhetővé a PlayStation Plus Collection, és már egy PS5-ös játék is bekerül a kínálatba.

Halo Infinite - még egy vezetővel kevesebben

Rájár a rúd a Halo Infinite-re. Nem elég, hogy végül mégsem lesz az Xbox Series X nyitócíme, és 2021-re csúszik, a fejlesztőcsapatban is folyamatos a jövés-menés. Most Chris Lee, a 343 Industries feje lép hátra a projekttől.

Tribes of Midgard - vár a vikingek világa

Noha az északi harcosok témakörében mostanság az Assassin's Creed legújabb része élvezi a nagy figyelmet, nem az az egyetlen játék, amely a viking mitológiát veszi alapul. A Tribes of Midgardban a Ragnarök eljövetelét kell megakadályoznunk.

Előbb jön a konzolos Temtem, mint gondoltuk

A Pokémon-játékokból ihletett merítő nyílt világú Temtemet eredetileg 2021-ben várhattuk csak konzolokra, ám a PlayStation 5-tulajoknak szerencséje lesz. Ők még idén elkezdhetik a temtemeket kergetni.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.