Hírarchívum - 2020. november

Metálos gameplayen a Metal: Hellsinger

Mi lenne metálabb egy metál zenére démonokat belező démontól? Valószínűleg nem sok minden, a Metal: Hellsinger pedig pontosan ezt fogja nyújtani. A Black Crown Initiate énekese hörgi az új gameplay-videó talpalávalóját.

PlayStationökre is megjelenik a Martha is Dead

Az LKA pszichológiai horrorjátéka, a Martha is Dead korábban már nyilvánosságra hozott platformlistája új elemekkel bővült: a Sony konzoljaival. A bejelentést egy újabb előzetes is kísérte.

Jön az új szezonbérlet a Minecraft Dungeonsbe

Másfél hét múlva befut a Howling Peak névre keresztelt DLC, amivelel kezdetét veszi a Minecraft Dungeons következő szezonbérlete. A hegyekbe kalauzoló kiegészítő mellé még három másikat várhatunk a csomag részeként.

Saját uralkodót kreálhatunk a Crusader Kings III-ban

Habár az elődjében már megtalálható volt ez a funkció, a Crusader Kings III-ból a startkor hiányzott, és csak a legutóbbi frissítés hozta vissza: testre szabhatjuk az uralkodónkat, akinek a dinasztiájával aztán meghódítjuk a világot.

Iron Harvest - közeleg a ruszvjet forradalom

Az Iron Harvest kampánya hamarosan kibővül. A Jakub Różalski festő által ihletett világban sosem történt meg a nagy orosz forradalom, de a ruszvjetek hamarosan pótolják a felkelést, ráadásul a rejtélyes Raszputyin vezetésével.

Mégsem jelenik meg idén a felújított Kingpin

Oké, november végén már nem tűnik olyan nagy meglepetésnek, hogy egy játék, amelyről jóformán semmit nem hallottunk az év folyamán, mégsem jelenik meg idén, de a jegyzőkönyv kedvéért számoljunk be róla: a Kingpin: Reloaded csak jövőre jön.

Hivatalos: Mads Mikkelsen az új Gellert Grindelwald

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Mads Mikkelsen váltja majd Johnny Deppet a Legendás állatok-sorozat harmadik felvonásában.

Képek a magyar feliratos Cyberpunk 2077-ből

A Cyberpunk 2077 magyar felirattal is játszható majd, a játékot forgalmazó Cenega pedig az imént kiadta az első screenshotokat a honosított verzióból. Lássunk egy kis ízelítőt abból, hogyan sikerült a fordítás!

Amikor a PS5 lepipálja a világ legerősebb konzolját

Noha a Microsoft a világ legerősebb konzoljaként harangozta be az Xbox Series X-et, a mérések szerint több multiplatform cím is jobban fut a PS5-ön. A The Verge-nek a redmondiak elismerték a teljesítményproblémákat.

Microsoft Flight Simulator - a briteken a fókusz

Japán és Észak-Amerika után az Egyesült Királyság kerül a Microsoft Flight Simulator fókuszába. A következő World Update friss légi felvételek alapján szépíti a szigeteket, és kapunk számos új egyedi épületet is.