Hírarchívum - 2020. november

A Godzilla vs. Kong is hibrid módon debütálhat

Lapértesülések szerint a Godzilla vs. Kong is a Wonder Woman 1984 sorsára juthat, vagyis a film egyszerre debütálhat majd a mozikban és az HBO Maxon. Korábban állítólag a Netflix is bejelentkezett a streaming jogokért.

Továbbra sem jelenik meg a Cuphead DLC-je

Cuphead és Mugman kalandjainak folytatása még mindig várat magára. A The Delicious Last Course címre keresztelt kiegészítőt eredetileg 2019-re ígérték, de a 2020-as megjelenésből sem lesz semmi.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.

Lelövik a Super Mario Maker online funkcióit

A 2015-ben Wii U-ra megjelent Super Mario Maker online részlegének támogatása jövőre megszűnik. Újabb saját készítésű pályákat már nem fogunk tudni feltölteni, sőt a Wii U eShop digitális polcairól is eltűnik a játék.

Milla Jovovich a Monster Hunter Worldben

A Monster Hunter World: Iceborne sem marad ki a közelgő Monster Hunter-film promózásából. Egy kétküldetéses event erejéig a Milla Jovovich alakította Artemis is beköszön a játékba.

Még várhatunk a Watch Dogs: Legion multiplayerére

Nem minden forradalom zajlik simán, és a londoni sem kivétel. Habár egyedül már egy hónapja nekiveselkedhettünk a város felszabadításának, a multis játékmódok még nem kerültek be a játékba. És idén már nem is fognak.

Next-gen frissítést kap a Metro Exodus is

A 4A Games bejelentette, hogy hamarosan érkezik a következő generációs frissítés a Metro Exodushoz, illetve újból megerősítették, hogy nagyban dolgoznak a következő Metro-játékon, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Megjelenési dátumot kapott az Unto the End

A 2 Ton Studios lerántotta a leplet az Unto the End pontos premierdátumáról, ami közelebb van, mint azt gondoltuk volna, hiszen már december második hetében elmerülhetünk majd a stilizált grafikájú játékban.

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Közeledik a december, ezért a Microsoft aktuálisnak érezte, hogy megossza velünk, milyen játékokkal fog kedveskedni a Xbox Live Gold és/vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek a következő hónapban.

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.