Hírarchívum - 2020. november

Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amely a soulslike akciójáték eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyet kaptak a trailerben.

Rainbow Six: Siege - hamarosan next-genesedik

Nem kell már sokat várnunk a Rainbow Six: Siege következő generációs konzolokra érkező frissítésére, december 1-jén már 120 fps mellett robbanthatjuk rá a falakat az ellenfeleinkre a Ubisoft multis lövöldéjében.

Total War Saga: Troy - holnaptól multizhatunk

Régóta várt funkcióval bővül a Total War Saga: Troy, holnap landol a multiplayer. Mivel a többjátékos móka egyelőre bétás, néhány bugra még számíthatunk, de a lényeg az, hogy többé nem kell a gépi ellenfelekkel hadakoznunk.

Mortal Kombat 11 - megérkeztek a filmes skinek

Ha számodra is az 1995-ös film a Mortal Kombat-franchise non plus ultrája, bizonyára örömödre lesz, hogy most már az adaptáció színészeinek is öltöztetheted a harcosokat, akik még a hangjukat is kölcsönadták a játékhoz.

Fallout 76 - hamarabb élesedett a Steel Dawn

Egy kellemetlen és egy kellemes meglepetés érte a Fallout 76 játékosait. Egy túl korán élesedő patchnek hála többeknek elérhetetlenné vált a játék, a Bethesda azonban azzal orvosolta a helyzetet, hogy idő előtt kiadta a Steel Dawn DLC-t.

The Medium - új fenyegetés a láthatáron

A Bloober Team felfedett egy új, eddig meg nem nevezett karaktert a jövő év elején debütáló horrorjátékából, a The Mediumból. A rövidke kedvcsináló a Niwa Hotel nevezetű helyszínre is bepillantást enged.

Önálló játékká lesz a Red Dead Online

Egy hét múlva a Rockstar önállóan is elérhetővé teszi a Red Dead Redemption II online szekcióját. Az önmagában is megvásárolható Red Dead Online ugyanazt tartalmazza majd, mint az eredeti kiadás.

Cyberpunk 2077 - így fut a PlayStationökön

A múlt héten a CD Projekt RED megmutatta, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-gépek két generációján. Most a Sony konzoljai kerültek sorra: a hatperces gameplay-válogatást PlayStation 4 Prón és PlayStation 5-ön rögzítették.

Fortnite - decemberben jön az előfizetéses rendszer

Egy hét múlva élesedik a Fortnite ötödik szezonja, amelyben többek között egy újfajta előfizetéses opció, a Fortnite Crew is helyet kapott. Az előfizetőket játékon belüli valutával és egy exkluzív skincsomaggal várja többek között az Epic Games.

Kínába is ellátogat a 47-es ügynök az új Hitmanben

Munkájából adódóan a világ majdnem minden pontján megfordult már a kopasz bérgyilkos, és folytatja az utazását a Hitman 3-ban is: többek között Kína egyik nagyvárosában, Csungkingban kap majd "álláslehetőséget" ezúttal.