Hírarchívum - 2020. november

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Baldur's Gate III - érkezik a harmadik patch

Hamarosan megkapja a legújabb frissítését a továbbra is Early Access-állapotban lévő Baldur's Gate III, amire azért kell kiemelten figyelnünk, mert ez lesz az első olyan update, ami már nem lesz kompatibilis a korábbi verziók mentéseivel.

MechWarrior 5 - késik a steames megjelenés

December 10-én telik le az egyéves Epic Games Store-exkluzivitása a MechWarrior 5: Mercenariesnek, azonban tovább csúszik a játék steames és GOG-os debütálása a Cyberpunk 2077 érkezése miatt.

Ezresével vásárolták fel a PS5-öket a nyerészkedők

Nem újdonság, hogy világszerte hiánycikk a PlayStation 5, ami egyrészt köszönhető a hatalmas keresletnek, de emellett a nyerészkedők keze is benne van a dologban. Egy brit csoportnak például több mint háromezer PS5-öt sikerült felvásárolnia.

Gods Will Fall - az istenek a fejükre esnek

Bemutatkozott a Deep Silver és a Clever Beans legújabb játéka, a Gods Will Fall, ami egy stilizált grafikájú fantasy akciójáték lesz. Szerencsére nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már január végén szétcsaphatunk az istenek között.

The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.

Torchlight III - közeleg a téli frissítés

Megjelenés után sem hagyja magára az Echtra Games a Torchlight III-at, ami már most decemberben megkapja az első nagyobb frissítését. A tapasz többek között a Forged kaszt teljes újradolgozását is magával hozza.

Játékban térnek vissza Az utolsó srácok a Földön

Jack Sullivan és kompániája a Netflixről a játékok világába költözik a The Last Kids on Earth and the Staff of Doomban. A játék az animációs sorozatot is készítő Atomic Cartoonsszal együttműködésben készül.

Remasterelik a SaGa Frontiert

A Square Enix bejelentette, hogy remasterelt változatot kap a SaGa Frontier. A PlayStation 1 idejéből származó JRPG feljavított grafikát, sosem látott jeleneteket és egy vadonatúj főszereplőt is tartalmazni fog.