Hírarchívum - 2020. november

Megszépült a War Thunder

Megérkezett a War Thunder régóta várt, New Engine elnevezésű frissítése, amely a játékmotor legújabb változatát is magával hozza. Szebb grafika és mutatósabb effektek teszik izgalmasabbakká a csatákat.

2021-re csúszik a 12 Minutes?

Az Annapurna Interactive ígéretesnek tűnő, időhurokra épülő játékát 2020-ra ígérték, de most úgy tűnik, csak jövőre fog megjelenni. A Steam-adatlapján már a 2021-es dátum szerepel.

Star Wars-kiegészítővel erősít a Minecraft

A Csillagok háborúja elől nincs menekvés! Ezúttal a Minecraft kap egy Star Wars tematikájú DLC-t, amely új játékos- és mobskineket, átmaszkírozott kezelőfelületet és ikonikus dallamokat hoz magával.

Gwent - minden vaják idejöjjön!

Decemberben ismét kiegészül a The Witcher világán alapuló kártyajáték, a Gwent. Ezúttal vajákokból egyáltalán nem szenvedünk majd hiányt, ugyanis a különleges szörnyvadászok körül forog majd a Way of the Witcher nevezetű szett.

Így fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-masinákon

A tegnapi Night City Wire-adásban az Xbox-konzolok élvezték a főszerepet. A tízperces felvételen azt mutatják be, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox One X-en, illetve a visszafelé kompatibilitáson keresztül a Series X-en.

Immortals: Fenyx Rising - ez lesz a Season Passben

Közel vagyunk már az Immortals: Fenyx Rising megjelenéséhez is, és a Ubisoft most felfedte, mire számíthatunk a játék startja után. A Season Pass három sztorikiegészítőt tartalmaz majd, de ingyenes tartalmak is lesznek.

Két lemezen terpeszkedik majd a Cyberpunk 2077

Kiszivárgott néhány felvétel a Cyberpunk 2077 PS4-es dobozképéről, amelyek révén többek között az is kiderült, hogy a CD Projekt RED szerepjátéka két Blu-ray-lemezt is bekebelez majd az előző generációs konzolokon.

Mortal Kombat 11 Ultimate - íme, az utolsó előzetes

Hangulatos, brutális és véres launch trailert kapott a Mortal Kombat 11 Ultimate, amely az eddigi legteljesebb kiadása a verekedős játéknak - ha most terveztek benevezni a bunyókra, érdemes ezt a verziót választani.

Mától PC-n is elérhető a Halo 4

Nagy nap a mai a PC-s Halo-fanoknak, hiszen Master Chief negyedik bevetésével az ő platformjukon is teljessé válik a Halo: The Master Chief Collection. Ennek örömére megérkezett a játék számítógépes launch trailere is.

Koncepciós képek az új Mass Effect-játékról

Vadonatúj művészi rajzokat osztott meg a BioWare a készülőben lévő Mass Effect-játékról, amelyeket egyszerre öröm, illetve fájdalmas nézni, hiszen emlékeztetnek, hogy egyelőre semmit sem tudunk a következő epizódról.