Hírarchívum - 2020. november

Először mozgásban a Project EVE

Egy évvel ezelőtt hallhattunk először a Project EVE fejlesztéséről, most pedig mozgás közben is láthatjuk a játékot. Egy biztos: hajmeresztően pörgős és látványos bossharcokra számíthatunk.

Már stabilabban fut a Spider-Man: Miles Morales

Nagyot ütött a Spider-Man: Miles Morales, néhány játékos élményét azonban alaposan elcsúfították azok a technikai bakik, amelyeket az Insomniac a legújabb frissítésben gyomlált ki.

GreedFall - új tartalmak és next-gen frissítés

Az új konzolgenerációban is lesz rá okunk, hogy visszatérjünk Teer Fradee misztikus szigetére, ugyanis a Spiders csapata Xbox Series X-re és PlayStation 5-re optimalizálja az alkotását. Ezen felül pedig új kalandok is várnak majd ránk.

Újabb óriáscsomagban a PS VR

A karácsonyra készülve egy újabb PlayStation VR-os óriáscsomagot dobott piacra a Sony. A teljes felszerelést tartalmazó dobozban egyből öt játékot találunk, köztük pedig akad egy-két kihagyhatatlan darab is.

Csak a premier után jelentik be a Cyberpunk DLC-it

A CD Projekt RED vezetője a fejlesztőstúdió befektetőinek árulta el, hogy a csúszásokra való tekintettel a megjelenés előtt már nem jelentenek be semmilyen DLC-t a Cyberpunk 2077-hez.

Mit ígér a FIFA 21 a next-gen konzolokon?

Noha a FIFA 21 előző generációs kiadása nem sok változást hozott, az új konzolokra szánt változatban már lesz újdonság bőséggel. Mondjuk meg is kérik majd az árát.

Befutott az Epic Games Store heti ajándéka

Menetrendszerűen élesedett az Epic Games Store-ban a heti ajándékunk, ezúttal a MudRunner kegyetlen terepein dagaszthatjuk majd a sarat, mindenféle gépszörnyeteggel.

PlayStation 5 - minden idők legjobb rajtja

Habár konkrét számokat a Sony sem árult el, a cég szerint a PlayStation 5 felülmúlta az elődje eladási számait az első két hétben, és ezzel minden idők legjobb konzolos rajtját produkálta.

Egyelőre anyagi bukta a Marvel's Avengers

A Square Enix elnöke megerősítette, hogy a Marvel's Avengers még nem hozta vissza a fejlesztési költségeit, amit a vártnál rosszabb eladásokkal és a drága marketingkampánnyal magyarázott.

Egy éven belül jöhet az okostévés xCloud-app

A Microsoft intenzíven támaszkodik majd az Xbox Game Pass szolgáltatásra a jövőben, aminek a tartalmát akár a felhőn keresztül is elérhetjük. Phil Spencer szerint már az okostévés xCloud-appra sem kell sokat várni.