Hírarchívum - 2020. december

Xbox Game Pass - köszönet a játékosoknak

Egy másfél perces kis videóval búcsúztatja az idei évet az Xbox Game Pass csapata, amiben röviden összeszedték, hogy milyen változások történtek 2020-ban a szolgáltatásban, valamint köszönetet mondtak a játékosoknak a támogatásért.

Alien: Isolation - az Epic Games Store mai ajándéka

Nem hátrál ki az Epic Games Store a legújabb kezdeményezéséből, és továbbra is naponta szállítja nekünk a karácsonyi ajándékokat. Az aktuális ingyenjáték ezúttal a vérfagyasztó horrorkaland, az Alien: Isolation.

Ilyen lesz a The Witcher-anime logója

Egyelőre nem sokkal tudunk többet a Netflix gondozásában készülő The Witcher-animéről, mint az év elején, de szerencsére nem lett törölve a projekt, ugyanis a sorozatgyártó most lerántotta a leplet a széria logójáról.

Töretlen az Among Us népszerűsége

Nem hinném, hogy bárki meglepődik, amikor azt mondom, hogy imádják az emberek az Among Ust, viszont ennek ellenére is elképesztő, hogy félmilliárdos aktív játékosbázissal büszkélkedhetett a partijáték idén novemberben.

Ghost of Tsushima - vadonatúj öltözékeket kaptunk

Tovább folytatja a Sony és a Sucker Punch a Ghost of Tsushima: Legends multiplayer módjának támogatását: most limitált ideg olyan ruhákat szerezhetünk meg, amiket ikonikus PlayStation-exkluzív játékok ihlettek.

Spider-Man Remastered - külön is kapható lesz?

Teljes a káosz a 2018-as Marvel's Spider-Man remasterelt verziója körül, hiszen a bejelentése után érkezett rossz hírekre szépen lassan egyenként rácáfolt a Sony. Most nagyon úgy tűnik, hogy külön is megvásárolható lesz a játék PS5-re.

Gyenge rajtot vett a Wonder Woman 1984

Néhány országban, többek között a film legnagyobb piacának számító Kínában már mozikba került a Wonder Woman 1984, az első hétvége alapján azonban csalódást keltő rajtot vett az anyag.

Brit toplista: újra élen az Assassin's Creed

A karácsony előtti hajrában az Assassin's Creed: Valhalla győzedelmeskedett, a játék még az új Call of Dutyt és a FIFA-t is maga mögé utasította, amire ritkán volt példa az elmúlt években.

Kiszivároghatott az Epic Games Store ajándéklistája

Aki nem szereti a meglepetéseket, akár le is lőheti magának, hogy milyen ingyenes játékokkal kedveskedik majd az Epic Games Store a játékosoknak a következő napokban. A kiszivárgott lista az eddigi négy címből hármat pontosan jósolt meg.

Cyberpunk 2077 - akár a mentésünket is bukhatjuk

A CD Projekt RED korlátozta a játékállás rögzítéséért felelős fájl méretét, így ha az túl nagyra nő, akár el is bukhatjuk a mentésünket. Hivatalos forrásból egyelőre csak egy tippet kaptunk ahhoz, hogyan tudjuk ezt elkerülni.