Hírarchívum - 2020. december

Sackboy: A Big Adventure - bekerült az online multi

Nemrég ingyenes frissítést kapott a Sackboy: A Big Adventure, ami három fontos funkciót is magával hozott a játékba: bekerült az online többjátékos mód, a cross-play és a cross-save is a Sumo Digital legújabb platformerébe.

Jövőre Xbox-konzolokra is ellátogat az Among Us

A Nintendo Switch után hamarosan újabb platformra költözik át az idei év egyik legnépszerűbb játéka, az Among Us. Ráadásul azonnal bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, aminek a PC-s megfelelőjében már most elérhető a játék.

Diablo: Immortal - hamarosan elindul az alfateszt

Hosszú ideje nem érkezett új hír a mobilos Diablo-spinoffról, az Immortalról, most azonban a készítők megtörték a csendet, és bejelentették, hogy hamarosan élesedik a játék alfatesztje, ami első körben az ausztrál játékosok kiváltsága lesz.

Bővített trailert kapott a The Callisto Protocol

Egy héttel ezelőtt a The Game Awardson leplezték le a Dead Space szellemi örököseként is felfogható The Callisto Protocolt, ami egy single player sci-fi horror lesz. Most egy pár másodperccel kibővítették a bemutatkozó videót.

Cyberpunk 2077 - a Sony levette a PS Store-ból

Aki az elmúlt napokat nem egy szikla alatt töltötte, az tudja, hogy a Cyberpunk 2077 konzolos változatai nem sikerültek túl jól, pontosan ezért hosszas huzavona után a Sony úgy döntött, hogy leveszi a játékot a PlayStation Store-ból.

Elhunyt a Boba Fettet alakító Jeremy Bulloch

Ismét szomorú hírt kaptak a Star Wars-fanatikusok, 75 éves korában elhunyt ugyanis az eredeti trilógia Boba Fettje, Jeremy Bulloch. A színész az utolsó éveiben is aktívan szolgálta a rajongótábort.

A Trials Rising a Ubisoft legutóbbi ajándéka

Még egy napig tart a Ubisoft karácsonyi ajándéksorozata, aminek a keretei között DLC-ket és teljes játékokat osztogat a kiadó. A mai napon a Trials Risingot zsebelhetik be a Ubisoft Connect-felhasználók.

Ingyenesen tölthető a Cities: Skylines

Elindult az Epic Games Store karácsonyi meglepetéssorozata, elsőként a Cities: Skylinest tette ingyenesen letölthetővé a digitális áruház. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Assassin's Creed: Valhalla - XP-boostot tessék!

Az Assassin's Creed: Valhalla mikrotranzakciós boltjába is megérkeztek a különféle boostok, így aki szeretné, némi pénzért cserébe felpörgetheti a játékbeli fejlődését, és az ezüstöt is gyorsabban kalapozhatja majd.

A Google Stadia is befutott az iOS-es eszközökre

A cloud gaming-szolgáltatók közül harmadikként érkezett meg az Apple operációs rendszerére a Google. A Stadia az ismert okokból nem kapott natív alkalmazást, a böngészőn keresztül használhatjuk.