Hírarchívum - 2020. december

Márciusban rajtolhat a Justice League: Snyder Cut

Noha formális bejelentést még nem kaptunk a témában, Zack Snyder arra célozgatott egy kommentjében, hogy márciusban debütálhat a Justice League: Snyder Cut első felvonása.

Cyberpunk 2077 - a dobozos játék is visszaváltható

Folytatódik a Cyberpunk 2077 szappanoperája. Már a Microsoft is bejelentette, hogy visszatéríti a játék árát, a CD Projekt RED pedig, "ha kell, saját zsebből" oldja meg, hogy a dobozos példánnyal rendelkezők is visszakérhessék a pénzüket.

Újabb Star Wars-sorozatot lepleztek le (spoiler!)

Kiderült, hogy nem minden készülőfélben lévő Star Wars-sorozatról rántotta le a leplet a Lucasfilm, a The Mandalorian második évadának záróepizódja végén ugyanis egy újabb széria mutatkozott be. Figyelem, spoileres írás következik!

Microsoft Flight Simulator - mi volt, és mi lesz?

A Microsoft Flight Simulator csapata blogbejegyzésben összesítette, mit ért el eddig a játék, és mire számítsunk a jövőben. A számokkal tömött, érdekes infógrafika mellé egy Xbox Series X-en rögzített videót is kaptunk.

Az Epic második ajándéka: Oddworld: New 'n' Tasty!

Az Oddworld: Abe’s Oddysee remake-jével, a New 'n' Tasty!-vel folytatja az Epic Games Store a tegnap megkezdett ünnepi ajándékozását. Ahogy tegnap már figyelmeztettünk, a lehetőség csak 24 óráig adott, szóval siessetek.

Így fest a Control next-gen változata

A Remedy eredetileg még 2020-ra ígérte a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változatát, de ez végül nem jött össze. Túl sokat azonban nem kell várnunk rá, egy rövid videóban pedig azt is bemutatták, hogyan néz ki.

Elite Dangerous: Odyssey - a gyalogos harcról

A jövőre érkező Odyssey kiegészítőben végre leszállhatunk a bolygók felszínére, ami értelemszerűen egy újfajta harcteret is magával hoz. Az Elite: Dangerous fejlesztői egyebek mellett erről is beszélnek az új videójukban.

A Ubisoft DLC-vel zárja az ünnepi ajándékozást

A Ubisoft hétfőtől kezdve minden nap adott valami kis apróságot a felhasználóinak, most pedig elértünk az utolsó ajándékhoz. Újabb ingyenjátékot nem tehetünk zsebre, helyette a Hyper Scape-hez kaptunk néhány in-game holmit.

Black Ops: Cold War - ingyen multi karácsonyig

Azok számára, akik egy kis virtuális lövöldözéssel vezetnék fel az ünnepeket, jó hírünk van. A Call of Duty: Black Ops – Cold War multiplayer részét bárki ingyenesen gyűrheti egészen szentestéig.

Készül a League of Legends MMORPG

Meglehetősen lazán jelentette be a Riot Games egyik munkatársa, de mindenesetre így is hivatalos a hír: a fejlesztőcsapat már dolgozik egy League of Legends-univerzumban játszódó MMORPG-n.