Hírarchívum - 2020. december

Íme, a Games with Gold januári felhozatala

Míg mindenki más az idei ajándékait készíti össze, a Microsoft már a jövő évieket kezdi felsorolni – legalábbis ami a Games with Goldot és a januárt illeti. Négy újabb játékkal lehetnek gazdagabbak a Xbox Live Gold előfizetői.

Metro 2033 Redux - az Epic mai ajándéka

Nem ez az első alkalom, hogy az Epic Games Store ingyen kínálja a Metro 2033 felújított változatát, de ha eddig kimaradt volna, most pótolhatod. Kinek nem kéne most egy kis nyomasztó jövőkép?

Hatalmasat frissült a Stardew Valley

A korábban belengetett osztottképernyős többjátékos mód megérkezett a Stardew Valley-be, de mellé is kaptunk bőven felfedeznivalót: egyebek mellett egy vadonatúj szigetet, saját dungeonnel és még több titokkal.

Venba - hagyományőrzés főzéssel

A videojátékokban számtalan különleges ötletet életre lehet kelteni. Egy kanadai fejlesztőcsapat a család és a hagyományok szeretetét indiai bevándorlók közös főzésén és receptjein keresztül mutatja be a Venbában.

Nyáron érkezik a Wrath: Aeon of Ruin

A kilencvenes évek lövöldéit idéző Wrath: Aeon of Ruin megjelenése jövő nyárra várható. Addig továbbra is early accessben nyúzható, amihez december helyett januárban érkezik a következő frissítés.

Hardspace: Shipbreaker - virágzik az üzlet

Jókora tartalmi frissítést kapott a továbbra is Early Access státuszú Hardspace: Shipbreaker. Az űrbéli bontómunkások mostantól robbanótöltetekkel eshetnek neki a Javelin típusú hajóroncsoknak.

Ismét mozgásban a Returnal

A Resogunt és a Matterfallt jegyző Housemarque legújabb videóadásában ismét az idén nyáron bemutatott Returnal került terítékre. Néhány friss jelenetet is láthattunk roguelike-elemekkel megtűzdelt horror-TPS játékmenetéből.

Fotók a Halo-sorozat forgatásáról

A koronavírus-járvány miatt kényszerszünetre került a Showtime Halo-sorozatának a forgatása is. A Budapesten készülő széria azonban lassan újra sínre kerül, így most néhány fotót is láthatunk, egyenesen a kulisszák mögül.

Élőszereplős karácsonyi videón a Fall Guys

Lassan a Fall Guys világában is beköszöntenek az ünnepek, melynek apropóján a Mediatonic és a Devolver előrukkolt egy élőszereplős karácsonyi videóval. Csekkoljátok le, nem mindennapi látvány a megelevenedett zselébab!

Monster Hunter Rise - kiteljesedik az arzenál

Futószalagon érkeznek a Monster Hunter Rise fegyvereit bemutató videók, így most egy kisebb összeállításban mi is összeszedtük őket. Egy biztos: a választékra ezúttal sem panaszkodhatunk majd.