Hírarchívum - 2020. március

Predator: Hunting Grounds - indul a próbakör

Ma estétől egészen a hét végéig ingyen vadászhatunk a Predator: Hunting Grounds PC-s és PlayStation 4-es bétájában. Érdemes tennünk egy kört, hiszen a megjelenésre már csak alig egy hónapot kell várnunk.

Resident Evil 3 - saját előzetest kapott Jill Valentine

Már csupán egy hét választ el minket attól, hogy újra átélhessük Raccoon City bukását, így itt az idő, hogy kicsit jobban is megismerkedjünk a Resident Evil 3 kemény fából faragott főhősével, Jill Valentine-nal.

Mad Max - jövőre foroghat a Furiosa-spinoff

Gyakorlatilag a Mad Max: A harag útja premierje óta fel-felüti a fejét egy mellékág gondolata, melynek főszereplője Furiosa lehet. Úgy tűnik, George Miller már a munkálatok előkészítésén dolgozik.

Valorant - bemutatkozik Sage

Újabb hét, újabb hőssel jelentkezik a Valorant, a League of Legends alkotóinak legújabb játéka. A különleges képességekkel rendelkező karaktereket felsorakoztató lövölde első támogató hősét azonban nem érdemes harc közben alábecsülni.

Demót kapott a Life is Strange 2

Ha érdekelt a Life is Strange folytatása, de nem tudtad eldönteni, hogy érdemes-e beruházni rá, a Square Enix a segítségedre siet: befutott a játék demója, amely az első epizódból ad egy kis ízelítőt.

HWSW: Rekordot döntött a magyar internet

Múlt szombaton rekordforgalmat bonyolított a legnagyobb magyar független internetes adatkicserélő központ. A forgalomnövekedés egyelőre, úgy tűnik, megállt, de a beszámolók szerint még mindenkinek bőségesen van tartaléka.

Érzékenyen érinti a járvány a Microsoft fejlesztéseit

Habár a Microsoft még nem jelentett be egyetlen csúszást sem, az Xbox Game Studios vezetője elismerte, hogy a járvány érzékenyen érinti mind a belsős csapataik, mind a külsős partnereik munkáját.

Dátumot kapott a Below PlayStation 4-es változata

Már nem kell sokat várni a Below PlayStation 4-es változatára, amely a játékot némileg megkönnyítő Explore móddal párhuzamosan jelenik meg. Ez utóbbit a PC-s és xboxos játékosok is letölthetik majd.

Csúszik a Wonder Woman folytatása is

A koronavírus-járvány miatt az eredeti terveknél valamivel később kerül mozikba az új Wonder Woman-film is, így csak a nyár végén válthatunk jegyet a nyolcvanas években játszódó folytatásra.

Játékkiadásba vág az Epic Games

Az Epic Games bejelentette, hogy belevág a játékkiadói tevékenységbe, ennek nyomán pedig már meg is állapodott három csapattal: a cég szárnyai alatt készül a Remedy, a Playdead és a gen Design új játéka is.