Hírarchívum - 2020. március

Death Stranding-utalás a legújabb Half-Life-ban

Még csak két napja, hogy a Half-Life: Alyx elstartolt, egy játékosnak máris sikerült egy másik címre utaló objektumra bukkannia. Vajon mi a kapocs a két univerzum között?

Interstellar Rift - saját űrhajóval járjuk a csillagokat

Az Interstellar Riftben saját magunk készíthetjük el az űrhajónkat, méghozzá nagyon alaposan. A holland fejlesztők játéka évek óta korai hozzáférésű, de a tervek szerint idén ősszel végre elkészül, és megjelenik.

Ingyenes a Child of Light a Uplayen

A 2014-ben megjelent Child of Light mesés látványvilága, sztorija és játékmenete elnyerte a kritikusok tetszését. A platformer- és RPG-elemeket vegyítő játék végleg a miénk lehet, ha március 28-ig a könyvtárunkhoz adjuk.

Az új Ghost Recon-Splinter Cell crossover részletei

Sam Fisher és a Ghost Recon csapata új, közös akcióra indul, ezúttal azért, hogy legyőzzék a Stratégát. A Deep State frissítés lopakodós sztoriküldetéseket, egyedi jutalmakat ígér, ráadásul két új karakterosztályt is kapunk.

Bright Memory - ma megjelenik az alapjáték

A Bright Memory egyetlen ember szerelemprojektje, és akkora sikernek örvendett a korai hozzáférésben, hogy teljesen kinőtte magát. Habár az Infinite alcímmel ellátott, végleges játékra még várni kell, az eredeti projekt ma 1.0-ra frissül.

Betöltötte a hatvanat a Sega

Az 1960-ban alapított Sega idén elérte a hatodik X-et is. A hosszú évek alatt számos klasszikus játékot készítettek, olyan figurákat köszönhetünk nekik, mint Sonic, és egy időre még a konzolpiacon is próbára tették magukat.

Az Animal Crossing miatt jobban fogy a Switch

A Nintendo konzolja most jobban fogy, mint bármikor korábban. Még a megjelenéskori eladásokat is sikerült túlszárnyalni Japánban az új Animal Crossingnak köszönhetően, amely ezzel minden idők legsikeresebb Switch-terméke.

Új tartalmakat kap a Gears 5

Március 31-én érkezik a harmadik művelet. A Gears 5 kiegészítője, mely az Operation 3: Gridiron nevet viseli, régi-új karakterekkel és egy friss móddal rázza fel a játékot.

Friss hírek a Nintendo háza tájáról

A cég ügyeiben három témát tekintve történt fejlemény a közelmúltban: az egyik a Dreams-botrányról, míg a többi a koronavírus-járvány ügyében tett intézkedésekről szól.

Oktatócsomagokat ajándékoz a Minecraft

A koronavírus-járvány miatt sok gyerek rekedt otthon, és ez mind a tanulás, mind a kicsik lekötése szempontjából okozhat problémát. A cél most az, hogy értelmes időtöltésben tudjanak elmerülni, és a Minecraftnak van is egy ötlete.