Hírarchívum - 2020. március

Rogue Company - mozgásban a Hi-Rez lövöldéje

Tavaly ősszel hallottunk először a Smite és a Paladins alkotóinak legújabb játékáról, most viszont mozgás közben is megcsodálhatjuk a Rogue Companyt. A hátulnézetes lövölde már az első naptól crossplay-támogatással érkezik.

Ingyenes a World War Z az Epic Store-on

Befutottak az Epic Games Store legújabb ajándékai, de a Figment és a Tormentor X Punisher mellé érkezett egy nem várt nagyágyú is. Egy hétig ingyenesen letölthetjük, majd örökké megtarthatjuk a World War Z-t.

Torchlight III - beköszön a mesterlövész

Miután végre egyenes vágányra került az eredetileg Torchlight Frontiers néven készült Torchlight III, a Perfect World nekiállt az előzetesek gyártásának is. Ma a játék első kasztját, a Sharpshootert láthatjuk akció közben.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

Resident Evil 3 - késhetnek a dobozos kópiák

Íme, egy hír, aminek nem fognak örülni azok, akik szerették volna minél előbb polcra tenni a Resident Evil 3-remake dobozos változatát. A Capcom szerint a koronavírusnak köszönhetően Európában késhetnek a berendelt szállítmányok.

Meghalt Landon Montgomery, a Gearbox alapítója

Landon Montgomery elsősorban a Gearbox Software társalapítójaként került be a köztudatba, hiszen itt olyan franchise-okon dolgozott, mint a Half-Life, a Halo, a Borderlands vagy éppen a Brothers in Arms.

Ellophatták az Xbox Series X GPU-információit

Kritikus, a GPU tervezését érintő forrásfájlok kerültek ki az AMD-től egy hacker tevékenysége nyomán. A hamarosan érkező Xbox Series X is érintett lehet az ügyben. Az AMD maga számolt be az ellenük elkövetett bűncselekményről.

Netflix-sorozatban tér vissza az Angry Birds

2021-ben a dühös madarak ismét feltűnnek a képernyőkön egy animációs sorozat keretében. Az Angry Birds: Summer Madness negyven miniepizóddal gazdagítja a népszerű streaming szolgáltatás kínálatát.

Zavaró hiba tűnik el az Anthemből

A játék egy bug miatt nem adta meg a játékosok járandóságát a Legendary Runner kihívás teljesítését követően. Az EA most orvosolja a problémát, és visszamenőlegesen kárpótol minden érintettet.

Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.