Hírarchívum - 2020. március

Warface - máris egymillió játékos a Switchen

A már hétéves, co-op akcióra kihegyezett Warface egy hónapja jelent meg Nintendo Switchen, azóta pedig elérte az egymillió játékost. A népszerűségének az is kedvez, hogy a Switch nem bővelkedik FPS-ekben.

Hangulatos horrornak tűnik a Quantum Error

A Quantum Error is azon a vonalon indul el, miszerint egy elhagyatott állomáson senki sem hallja a sikolyod. A belsőnézetes horrorjáték bemutatkozóvideójában lángoló kutatóállomást, hullákat, sok vért és bogárszerű idegeneket látunk.

Jövő héten jön PlayStationre a My Friend Pedro

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az elmúlt hónapok egyik legnagyobb indie sikerjátéka, a My Friend Pedro PlayStation 4-re szánt változata. Az új kiadás a Code Yellow-tartalmakat már alapból felvonultatja.

Most a Dragon's Lairt szemelte ki a Netflix

Élőszereplős filmet készít a kultklasszikussá vált Dragon's Lair alapján a Netflix, amelyben Ryan Reynolds alakíthatja majd a főszereplőt. Ha minden jól megy, a színész producerként is részt vesz a munkálatokban.

Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Gears Tactics - továbbra is tervben az Xbox-verzió

Noha a The Coalition csapatának egykori fejese már megerősítette, hogy Xbox One-verziót is szeretnének készíteni a Gears Tacticsből, formálisan még mindig nem jelentették be a konzolos átiratot.

Berendelték a Castlevania negyedik évadát

Miután a harmadik évad remek fogadtatásra lelt, meglepő lett volna, ha a Netflix nem folytatja a Castlevania alapján készült anime-sorozatot. A negyedik szezon már garantált, a részletekre viszont még várnunk kell.

Nem érinti a PlayStation 5 rajtját a koronavírus

A Microsofthoz hasonlóan a Sony sem számol azzal, hogy el kell halasztani a következő generációs konzoljának premierjét a koronavírus miatt. A játékaik fejlesztését azonban még érzékenyen érintheti a járvány.

Elite: Dangerous - nyáron érkeznek az anyahajók

Hosszas várakozás után úgy tűnik, hogy nyáron végre megérkeznek az Elite: Dangerous anyahajói, melyekről megtudtunk pár izgalmas részletet is. A Frontier két bétateszttel teszi próbára a hatalmas bestiákat.

Közeleg a Modern Warfare 2 Remastered

Szorgosan dolgoznak az adatbányászok a Call of Duty: Modern Warfare körül, így megtudtunk néhány részletet a játék harmadik szezonjáról. A slusszpoén: ezzel együtt megérkezhet a Modern Warfare 2 felújított változata is.