Hírarchívum - 2020. június

Négymillió példánynál jár a The Last of Us: Part II

Az eddigiek alapján nem csak a kritikusoknál tarolt a The Last of Us folytatása, de a kasszáknál is remekelt: az első három nap folyamán 4 millió példányt értékesítettek a várva-várt játékból.

Tévésorozatot kap a Disco Elysium

A Disco Elysium váratlan sikert aratott a tavalyi megjelenése után, a PC mellett úton van a többi játékplatformra is. A diadalmenetet máshol is folytatni kívánja, méghozzá tévésorozatként.

Bejelentették a mobilos Metal Slug-játékot

Nemrég belengették, hogy az SNK két új Metal Slugon is dolgozik. A konzolos játék kilétét még homály fedi, ám a mobilos cím bemutatkozott. Egyelőre Metal Slug Code: J néven fut, és az biztos, hogy golyókból benne nem lesz hiány.

Jövő héten jön a második Outriders Broadcast

Hamarosan befut az Outriders Broadcast második adása. Legutóbb a Trickster, ezúttal pedig Pyromancer élvezi majd a főszerepet, de a játék különböző területeivel és mellékszereplőivel is megismerkedhetünk az ígéretek szerint.

Torchlight III - érkezik a sztori harmadik harmada

A Torchlight III early accesse máris kiegészül. Az induláskor csak két sztoriszakaszt kaptunk meg, ez azonban hamarosan kibővül, és elérhetünk a történet végére. Meg persze számtalan új ellenség és felszerelés is vár minket.

Több Square Enix-bejelentést is várhatunk a nyáron

Egy befektetőknek tartott prezentáción derült ki, hogy több játék is készül a Square Enixnél, amelyek leleplezését júliusban-augusztusban várhatjuk. Ezzel egy időben a Final Fantasy: Crystal Chronicles remasterének ingyenes verzióját is felfedték.

Újra mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Új gameplay felvétellel jelentkezett a The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Láthatjuk a legfőbb játékmechanikákat, így a felfedezést, a párbeszédek közötti döntéseket, és persze a rémisztő telepes kisgyerekek sem maradhatnak el.

Dying Light - júliusban jön a Hellraid DLC

A halottaiból támad fel a Hellraid, a Techland elkaszált játéka - igaz, csak a Dying Light részeként. A hamarosan debütáló DLC-ben egy rejtélyes játéktermi masina jelenti az utat a démonokkal tömött, pokoli dimenzióba.

Prince of Persia-bejelentésre készül a Ubisoft?

Közel sem ért még véget az E3 nélküli E3-időszak. Jövő hónapban esedékes a Ubisoft saját közvetítése, és úgy tűnik, egy régi ismerős is beköszönhet majd. Mi másért készítenének neki vadiúj Twitter-fiókot?

Sea of Thieves - érkeznek a privát szerverek

A Sea of Thieves könyörtelen tengerein gyakran más játékosok jelentik a legnagyobb veszélyt. Hamarosan nyugodtabb vizekre szállhatnak azok, akik csak egy kis könnyed kalandozásra vágynak a barátaikkal.