Hírarchívum - 2020. június

A Ubisoft is battle royale-játékon dolgozik

A Ubisoft a hírek szerint vendégül látott néhány videóst és streamert, hogy zárt körben felfedjen előttük egy új battle royale-játékot. A zárt kör nyilván nem maradt zárt, és Rod Breslau újságírónak hála mi is értesültünk a Hyper Scape-ről.

Destroy All Humans! - vár Santa Modesta!

Újabb gameplay videón csodálhatjuk meg a Black Forest Games egy hónap múlva esedékes remake-jét. Ezúttal a harmadik pályát, Santa Modestát vehetjük szemügyre, és azt, miként is okoz káoszt Crypto.

Szivárog a Crysis Remastered

Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.

2021-ben érkezhet az Avalanche Harry Potter-játéka

Jason Schreier, a Bloomberg rendszeresen jól informált szerkesztője ismét megerősítette: a Warner Bros. és az Avalanche egy nyílt világú Harry Potter-játékon dolgozik. A projektet idén jelenthetik be, jövő év végén pedig akár meg is jelenhet.

Ghost of Tsushima - közeleg a vihar

Néhány hét, és végre megérkezik a Ghost of Tsushima, de addig sem maradunk látnivalók nélkül: a Sony és a Sucker Punch egy hangulatos kedvcsinálóval élezi a hangulatot.

Íme, a PlayStation Plus júliusi kínálata

A tizedik születésnapját ünnepli a PlayStation előfizetéses online rendszere, így a Sony most egy extra játékot is bedob a júliusi csomagba. A felhozatal egyébként sem lesz gyenge Lara Croft egyik legkiválóbb kalandjával és egy friss sportjátékkal.

Marvel's Iron Man VR - az igazi Vasember-élmény

Már csak napok vannak hátra a Marvel's Iron Man VR megjelenéséig, de még most sem késő, hogy jobban is megismerkedjünk az ambiciózus virtuális kalanddal. A helyszínekről, a játék hosszáról és Vasember képességeiről mesélünk.

Crash Bandicoot 4 - 100 pálya és mikrotranzakciók

Egy jó és egy rossz hírrel készültünk ma a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán. A jó hír az, hogy a játék igen masszívnak ígérkezik, a rossz hír szerint viszont a teljes ár leperkálása után is becsúszhatnak majd a mikrotranzakciók.

Törölték az új Commander Keen-játékot?

A Bethesda tavalyi E3-as showján mutatkozott be újra Commander Keen. Az öröm sajnos keserédes volt, az id Software egyik első játékának főhőse ugyanis az új kalandjával mobilra tartott - most azonban úgy tűnik, elmarad a nagy visszatérés.

Újra kapható a Tales of Monkey Island

A Telltale bezárásával a Tales of Monkey Island is kikerült a digitális boltok kínálatából, a minap azonban újra kapható lett az öt epizódból álló játék. A készítők nem verték nagydobra a dolgot, pedig most féláron szerezhetitek be!