Hírarchívum - 2020. július

A Far Cry 6 gonosza lehet Giancarlo Esposito

Egyre több fejlemény bontakozott ki Giancarlo Esposito új videojátékos szerepét illetően, egy forrás pedig megerősítette azt, amire oly sokan vártunk: a Breaking Bad sztárja az új Far Cry főgonosza lehet.

Készül a Shadow Warrior 3

Már nem is kell sokat várnunk a játék hivatalos leleplezésére, hiszen Lo Wang következő hibbant kalandját egy hasonlóan hibbant műsoron, a Devolver Digital nyári adásán mutatják be a fejlesztők.

Tovább csúszik a rebootolt The Settlers

Úgy tűnik, bőven vár még munka a rebootolt The Settlers fejlesztőire, mert tovább csúszik a játék, és most már az sem merik állítani a srácok, hogy idén a boltok polcaira kerülhet.

Dátumot kapott a Horizon PC-s változata

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn számítógépekre szánt kiadása - a premierre még a nyár folyamán számíthatunk. Egy új trailert is tudunk mutatni a portból.

Frissítve: Kedden mutatkozik be a Spiders új játéka

Jövő héten sem maradunk bemutatók nélkül, többek között a Nacon Connectet is a napokban fogják megrendezni. Itt láthatjuk először a GreedFallt is jegyző Spiders következő fejlesztését.

Destroy All Humans! - az utolsó függetlenség napja

Holnap ünneplik az Egyesült Államokban a függetlenség napját, amit természetesen a hónap végén boltokba kerülő Destroy All Humans! alkotói is meglovagoltak egy rövid trailerrel.

Júliusban jelenik meg a Maid of Sker

Régóta húzzák-halasztják a Maid of Sker munkálatait, azonban a jelek szerint most már tényleg révbe értek a fejlesztők: július végén kerül boltokba a walesi folklórból merítő túlélőhorror.

Már elérhető az Epic Games Store heti ajándéka

Tegnap este óta elérhető az Epic Games Store legutóbbi ajándéka: habár a felhozatal soványabb lett a vártnál, még így is egy jópofa puzzle-platformert tölthettek le ingyen az üzlet jóvoltából.

Új megjelenési dátumot kapott a Hellpoint

A Cradle Games sci-fis soulslike-ja már áprilisban megjelent volna egy koronavírus nélküli világban, de aztán végül halasztás áldozatává vált. Most végre pontos időpontot kaptunk az új megjelenéshez - nem is kell olyan sokat várni rá.

Húsz percen át mozog a Windbound

Ismeretlen vizek várnak minket a Windboundban. Az új gameplay felvételen a játék minden főbb aspektusát megcsodálhatjuk, a hajózástól kezdve a felfedezésen át a harcokig, nem is beszélve a helyszínekről.