Hírarchívum - 2020. augusztus

Még augusztusban elrajtol a Steamen az EA Play

Hamarosan újabb platformot hódít meg az Electronic Arts frissen átnevezett előfizetéses szolgáltatása, az EA Play: a hónap végétől Steam-felhasználóként is benevezhetünk rá.

Total War: Three Kingdoms - irány a vadon!

Bemutatkozott a Total War: Three Kingdoms következő kiegészítőcsomagja, a The Furious Wild. A DLC Kína déli dzsungelvidékeire vezényel minket, ahol a hadurak tigrisekkel és elefántokkal vonulnak a csatatérre.

Jurassic World DLC-t kapott a Minecraft

Mostantól a Minecraft kockavilágában is megépíthetjük álmaink dinóparkját, a Mojang ugyanis bemutatta a Jurassic World témájú kiegészítőcsomagot. Több mint 60 őshüllővel találkozhatunk a kalandjaink során.

Baldur's Gate III - dátumot kapott az Early Access

Némi késéssel ugyan, de hamarosan első kézből is megtapasztalhatjuk a Baldur's Gate III kalandjait. A Larian Studios a tegnapi streamje során elárulta, hogy szeptember végén élesedik a korai változat.

Fejlesztői naplón az Elite Dangerous: Odyssey

Az Elite Dangerous következő expanziója, az Odyssey megvalósítja a Frontier régi ígéretét: hamarosan személyesen is megvethetjük a lábunkat a bolygók felszínén. Erről mesélnek bővebben a játék fejlesztői.

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.

Még ősszel befut a Torchlight III

A Perfect World Entertainment és az Echtra Games a minap bejelentette, a június óta korai hozzáférésben elérhető Torchlight III hamarosan elkészül. További jó hír, hogy a Nintendo Switch is megkapja a saját átiratát.

Untitled Goose Game - amikor egy liba nem elég

Szeptemberben egy ingyenes frissítés keretei között többjátékos opcióval bővül az Untitled Goose Game - így hamarosan már másodmagunkkal mehetünk majd mindenkinek az idegeire.

Föld körüli utazás a Microsoft Flight Simulatorrel

Egy elképesztően látványos Föld körüli túrára invitál minket a Microsoft Flight Simulator. Az új, hatrészes videószéria első epizódja Óceánia mesés szigetvilága felett repít el minket.

2021-re csúszott a Deathloop megjelenése

Nem tudja sajnos tartani az eredetileg tervezett premier dátumát a Deathloop, ezért a Bethesda Softworks 2021 második negyedévére lőtte be az új időpontot, amikor a játék a boltokba kerülhet.