Hírarchívum - 2020. augusztus

Így fest jelenleg a Rune II

Az augusztusi Future Game Show alkalmából megmutatta magát a hányatott sorsú Rune II, így kiderült, hogy milyen újdonságokra és változásokra számíthatunk a közeljövőben az akció-RPG-vel kapcsolatban.

James C. Burns szomorú, hogy nem lehet Woods

A nemrég bemutatkozott Call of Duty: Black Ops - Cold War-előzetesekben jó pár ismerős arc visszaköszönt, amikor azonban kinyitották a szájukat, a vájt fülűek kiszúrhatták, hogy valami nem stimmel.

Friss teaser videót villantott a Ghostrunner

Dörzsölhetik a markukat a cyberpunk stílus rajongói, hiszen miközben rohamosan közeledik a Cyberpunk 2077 megjelenése, a Mirror's Edge ihletésű Ghostrunner is újra hallatott magáról egy teaser videó és pár új kép formájában.

Új trailerrel jelentkezett a Call of the Sea is

Rövid, ám annál látványosabb prezentációt kapott az 1930-as években játszódó Call of the Sea. Továbbra sem tudunk sokkal többet a játékról, de a Csendes-óceán szigetvilága még mindig lenyűgöző.

Bright Memory Infinite - új gameplay trailer érkezett

Sajnos ezúttal is csak egy alig másfél perces gameplay előzetes érkezett az egyetlen ember által fejlesztett Bright Memory Infinite-ről, de legalább nyugtázhatjuk, hogy a játék még mindig bitang látványos.

Marvel's Avengers - hárompercnyi bosszúállás

Napokra vagyunk már csak a Marvel's Avengers megjelenésétől, és hogy könnyebben teljenek a várakozással töltött percek, a Crystal Dynamics újabb hárompercnyi gameplay anyagot villantott a játékból.

Újra mozog a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Bőven kaptunk látnivalókat az idei Gamescomon a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ból, és míg legutóbb főleg csak meséltek róla, most alaposan megfigyelhetjük mozgás közben többek között a Flashback-pályákat.

Vadonatúj jelenetek érkeztek a Deathgroundból

Másfél hónappal ezelőtt hallottunk először a Deathgroundról, amit röviden úgy lehetne jellemezni, mint a Jurassic Park-féle konyhás jelenet és az Alien: Isolation szerelemgyermeke. Most egy újabb gameplay videót kaptunk a horrorjátékból.

Gameplay előzetesen a Mafia: Definitive Edition

A Future Game Show alkalmából a Mafia: Definitive Edition is újból megmutatta magát egy háromperces gameplay trailer erejéig, amiben egy teljes küldetést nézhetünk végig a fejlesztők kommentárjával kísérve.

Újabb előzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi részeiben is összeakadhattunk már különféle mitológiai lényekkel, és a most kiadott videóból kiderült: nem lesz ez másként a Vallhalla esetében sem.