Hírarchívum - 2020. augusztus

Serious Sam 4 - akcióban a pápamobil

Sam "Serious" Stone legújabb kalandja során minden eddiginél nagyobb ellenállásba ütközik majd, ezért szüksége lesz minden hadra fogható tűzerőre - többek között olyanokra is, mint a most bemutatkozott pápamobil.

Ingyenesen játszható Xbox One-játékok a hétvégére

Jön a hétvégi a kánikula, és legszívesebben az Xbox One előtt döglenétek egész nap, de nincs mivel játszani? Ha ez a helyzet, akkor van egy jó hírünk: a Microsoft elég impozáns listával készült a heti Free Play Days-akcióra.

Left 4 Dead 2 - hamarosan új frissítés érkezik hozzá

Hiába jelent meg lassan már több mint tizenegy éve a Left 4 Dead 2, hamarosan egy újabb méretes frissítés érkezik a zombis játékhoz, amit ráadásul egy az egyben a közösség kalapált össze.

Nézd vissza a Future Games Show adását!

Solid Snake és Meryl Silverburgh vezetik a Gamesradar ma esti élő műsorát. A Future Games Show második digitális adásán több mint 40 játékot láthatunk majd. Tartsatok ti is velünk!

Ratchet & Clank: Rift Apart - 4K-ban csak 30 fps-sel

A Ratchet & Clank: Rift Apart legutóbbi előzetese alaposan bővelkedett az akcióban, emellett pedig a látványra sem lehetett panaszunk. Ma azonban megtudhattuk, hiába erős a PS5, választanunk kell a gyors framerate és a nagy felbontás közt.

Crash Bandicoot 4 - a Flashback-pályákról

Szegény Crash sajnos elveszett valahol Kölnben, de a Gamescom műsora így is megy tovább - ezúttal a Crash Bandicoot 4: It's About Time különleges kihívást ígérő Flashback Tape-jeiről esett szó.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a zsivány útja

Néhány héten belül megjelenik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es akció-szerepjáték felújított változata. A premierre készülve saját bemutatót kapott a karakterünk ügyességre és gyorsaságra építő archetípusa.

Desperados III - úton az első DLC

Szeptember 2-án érkezik a Desperados III háromrészes szezonbérletének első szelete, a Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party. Az alapjáték sztoriját folytató misszió megkapta a saját előzetesét is.

Külsős játékok kiadója lesz a Frontier Foundry

Az Elite Dangerous és a Planet Coaster stúdiója, a Frontier Developments kisebb fejlesztőcsapatok játékainak kiadására adta a fejét. A Frontier Foundry első két projektje a Lemnis Gate és a Struggling lesz, de úton van két másik cím is.

Everspace 2 - friss látnivalók az Early Access előtt

A Rockfish Games megtúráztatta a Gamescomon az űrhajós roguelike-ját, így kaptunk egy látványos előzetest, nyolcpercnyi játékmenetet és némi infót a Steamre érkező korai változatról.