Hírarchívum - 2020. augusztus

Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

A World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is kapott egy friss előzetest. A játékban az ökoterrorista vérfarkasok felveszik a harcot a környezetromboló nagyvállalatokkal.

Solasta: Crown of the Magister - ősztől early access

A Solasta: Crown of the Magister azt vállalja magára, hogy az asztali Dungeons & Dragons-játékok hangulatát átmentse digitális közegbe. A sorsunk ugyan a kockákon múlik, de egy igazi kalandort az ilyen nem rémiszt meg.

Marvel's Avengers - Bosszúállók, gyülekező!

A Föld legnagyobb hősei összeállnak és zúznak egy kicsit (vagy inkább nagyot) a Marvel's Avengers legfrissebb reklámjában. A játék megjelenéséig éppen egy hét van már csak hátra.

Ismét megmutatta magát a Wraith: The Oblivion

A World of Darkness-univerzum tömve van mindenféle természetfeletti lénnyel, a vámpírok és a vérfarkasok után most a lidércek adtak ihletet. A Wraith: The Oblivion – Afterlife horrorral ízesített felfedezőjáték lesz.

Feltámad az 1999-es Pharaoh

A Caesar 3 és a Zeus alkotóinak 1999-es városépítő játéka, a Pharaoh új életre kel egy remake formájában. Az elejétől újraépített játékot mechanikák és látvány terén is a modern igényekhez igazítják.

Folytatást kap az Aragami

Visszatérnek az árnyékokat uraló nindzsák. Az Aragami második részében ismét a lopakodás és a precíz harc élvezi a főszerepet, a küldetéseket pedig akár két barátunkkal együtt is elvégezhetjük.

Tölthető az Observer: System Redux PC-s demója

Az Observer next-gen konzolokat célzó definitív változata, a System Redux karácsony környékén jelenik majd meg. A PC-s változat megerősítésével egy időben demót is kaptunk, amiben magunk vehetjük szemügyre, mennyit változott a játék.

DiRT 5 - saját pályákat is készíthetünk

A DiRT-sorozat legújabb tagja nem áll meg az autóversenyeknél. A most bemutatott Playgrounds játékmód célja, hogy a legőrültebb, legtrükkösebb pályákat hozzuk létre, amiket aztán megmutathatunk a játékosközösségnek is.

Előzetes érkezett a Blood Bowl 3-hoz

Újabb bajnoki szezon vár a Warhammer-univerzum vérszomjas lényeire a Blood Bowl 3-ban. Itt a testpáncél mellett a gyilkos fegyverek is a felszerelés részét képezik, de mi mást is várhatnánk egy sportágtól, ahol még a labda is szöges?

Wasteland 3 - vár a gyilkos puszta

Ma jelenik meg az inXile Entertainment RPG-sorozatának harmadik része, a Wasteland 3. A Coloradóba kalauzoló posztapokaliptikus küldetésre egy launch trailerrel hangolnak a fejlesztők.