Hírarchívum - 2020. augusztus

Watch Dogs Legion - videó a toborzásról

Kisebb szünet után ismét megmutatta magát a Watch Dogs Legion, aminek a legújabb videójában Kent Hudson, a játék rendezője magyarázza el nekünk, hogy miképp tudjuk új tagokkal bővíteni a csapatunkat.

Még több exkluzív játékát hozná el PC-re a Sony

Nem túlzás azt állítani, hogy az idei évben rekord mennyiségű PlayStation-exkluzív játék látogatott el PC-re, és nagyon úgy tűnik, hogy a Sony megtartja ezt a jó szokását a jövőben is.

Hamarabb érkezhet az Xbox Series X, mint a PS5

Az előzetes találgatások alapján jó esély van rá, hogy mind a két következő generációs konzol még idén novemberben a boltokba kerül, azonban a Microsoft masinája így is beelőzheti a PlayStation 5-öt egy pár héttel.

Iron Harvest - bemutatkozik Polania

Az idei Gamescomon egy videó formájában mutatkozott be az Iron Harvest harmadik játszható frakciója: Polania. Hiába az alternatív történelem, a lengyelek hazáját itt is két részre szakították a megszállók.

Altered Carbon - nem lesz harmadik évad

Nagytakarítást tart a Netflix, és ennek az áldozata lett a két évadot megélt sci-fije, az Altered Carbon is, amit a The Society és az I Am Not Okay With This sorozatával együtt elkaszált a streamingszolgáltató.

Kell majd bőven hely a Black Ops - Cold Warnak is

A Call of Duty: Modern Warfare rajongóinak annyira talán nem nagy meglepetés a hír, de az idei rész is bődületes mennyiségű szabad helyet fog megkövetelni magának a merevlemezünktől.

Elhunyt Chadwick Boseman

Szomorú hírrel indult a hétvége, ugyanis meghalt a 43 éves Chadwick Boseman, akit a legtöbben a Fekete Párduc sztárjaként ismerhettünk. A fiatal színész vastagbélrákkal küzdött.

A jelengenerációs konzolokra is jön a Gollam-játék

A Daedalic Entertainment által hegesztett Gyűrűk Ura-játék - amiben ezúttal Gollam kapja a főszerepet -, a bejelentése óta next-gen címként volt hirdetve, nemrég azonban kiderült, hogy nem hagyja ki a jelengenerációs gépeket sem.

Little Nightmares II - 15 percnyi új gameplay érkezett

Negyedórányi vadonatúj gameplay felvételt villantott magáról a Gamescom alkalmából a Little Nightmares folytatása, ami a látottak alapján hű marad a készítők eddigi játékaihoz.

Friss gameplay pillanatokon a Quantum Error

Ismét megmutatta magát a PlayStation-exkluzív horrorjáték, a Quantum Error, amelyben egy tűzoltó bőrébe bújva élhetjük át, hogy miként alakul át egy egyszerűnek ígérkező mentőakció kozmikus rémálommá.