Hírarchívum - 2020. szeptember

Csak jövőre jelenik meg a JETT: The Far Shore

A Superbrothers és a Pine Scented Software a PlayStation júniusi Future of Gaming műsorán mutatta be a legújabb játékát. Az eredeti tervek szerint a JETT: The Far Shore még idén megjelent volna, a premiert azonban egészen 2021-ig csúsztatták.

Ezekkel a címekkel vár az idei Tokyo Game Show

Jövő héten tartják a Tokyo Game Show 2020-as műsorát, amely a többi hasonló rendezvényhez hasonlóan teljesen digitálisan zajlik majd. Végre megtudhattuk azt is, hogy milyen játékokra számíthatunk az előadások során.

PlayStation 5 - a visszafelé kompatibilitásról

A Sony már korábban is elhintette, hogy a PlayStation 5 fejlesztésekor nem élvezett különösebb prioritást a PS4-es generáció előtti játékok támogatása. Most a SIE elnöke elárulta, hogy pontosan mit is jelent ez.

Megjelent a Crysis Remastered, itt a launch trailer

Végre PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelent a Crytek legendás lövöldéjének felújított változata. Egy látványos előzetessel készülhetünk a trópusi kalandokra és az idegenek inváziójára.

Marvel's Avengers - ezernyi javítást hoz az új patch

A szuperhősök élete sosem zökkenőmentes, de mostantól egy fokkal könnyebb lesz. Megérkezett a Marvel's Avengers v1.3-as frissítése, amely rengeteg technikai bakit orvosol és jó pár életminőségi javítást eszközöl a játék összes platformján.

Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.

A Godfall is a PlayStation 5 nyitócíme lesz

Talán annyira nem meglepő, de mostanra az is hivatalos megerősítést nyert, a Godfall a PlayStation 5 rajtjával párhuzamosan kerül majd boltokba. Ezenkívül PC-re is elérhető lesz természetesen.

Lehullott a lepel a Cyberpunk 2077 gépigényéről

Az esti órákban levetítették a Night City Wire harmadik epizódját. A műsor ezúttal is rengeteg látnivalót vonultatott fel a Cyberpunk 2077 kapcsán, egyúttal pedig a játék végleges gépigényéről is lehullott a lepel.

Gears Tactics - trailert kapott az xboxos verzió

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Microsoft az új Xbox-masinák premierjére tartogatta a Gears Tactics konzolos verzióját. Ehhez kaptunk az imént egy új kedvcsinálót.

Leállították a Nintendo 3DS gyártását

A Nintendo a minap megerősítette, hogy leállította a Nintendo 3DS sorozatgyártását, így 1989 óta először fordul elő, hogy a kiotói vállalat egyetlen termékcsaláddal van jelen a piacon.