Hírarchívum - 2020. szeptember

PlayStation 5-hírek hétfő délelőttre

Érkezett néhány fotó, így közelebbről is megnézhetjük magunknak a PlayStation 5-öt, kiderült néhány first-party játék tárhely-igénye, végül a Sony elnézést kért, amiért őskáoszba torkollott a konzol előrendelési lehetősége.

Újra kapható lesz a Freedom Fighters?

Talán még emlékeztek az IO Interactive 2003-as akciójátékára, amelyben az Amerikát megszálló szovjetek ellen küzdhettünk szabadságharcosként. Habár a kultklasszikus már nem kapható, könnyen lehet, hogy hamarosan viszontlátjuk.

Megérkezett a WandaVision első előzetese

Noha a Marvel-filmeknek nem igazán kedvezett az idei év - és akkor még finomak voltunk -, a Disney nem tett le arról, hogy bemutassa az első olyan Marvel-sorozatot, amit kifejezetten a Disney+-ra készítettek.

Cyberpunk 2077 - rövidebb lesz a The Witcher 3-nál

Legalábbis, ami a fő történetvonalat illeti: a CD Projekt RED azzal indokolta a lépést, hogy Geralt sztorijának hossza miatt sokan panaszkodtak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne mivel eltöltenünk az időnket a játékban.

TESO - végéhez közeledik a Skyrim témájú év

Ebben az évben Skyrim élvezte a főszerepet a The Elder Scrolls Online-ban. A tematikus kiegészítők sora véget ér novemberben, amikor a Markarth DLC pontot tesz az ezekben felvázolt történet végére.

Definitív kiadást kap a Rivals of Aether

A Dan Fornance által készített, Super Smash Bros. Melee ihlette Rivals of Aether hamarosan egy minden kiegészítőt tartalmazó csomagot kap. A Definitive Edition a DLC-k mellett vadonatúj játékmódokat is bemutat.

Ennyit változott a Demon's Souls

A PlayStation 5 érkezésével az eredetileg PlayStation 3-ra kiadott Demon's Souls remake-je is meg fog jelenni. A Phobia nevű youtuber összehasonlító videóban mutatta meg, mekkora a különbség a két játék között.

Félórányi videón a TimeSplitters Rewind

A TimeSplitter-játékok rajongói remake-je 2012 óta készül, hol előtérbe kerül, hol hosszabb időre hallgatózásba burkolózik. Most épp egy fejlesztői videóval hallat magáról, amelyben a készítők kommentárja mellett gameplayt is nézhetünk.

Next-gen nyitócím lesz az Observer: System Redux

A Bloober Team cyberpunk horrorjátékának felújított, kicsinosítgatott változata az újgenerációs konzolokat célozza elsősorban, ezt eddig is tudtuk. Most már azt is tudjuk, hogy a konzolok megjelenésének napján játszható is lesz.

King of Seas - végtelen tengerek hátán

Egy végtelen, procedurálisan generált világ, rengeteg kincsessziget, ellenséges erődítmények és persze ellenséges hajók százai várnak ránk a King of Seas világában. Hamarosan vitorlát is bonthatunk.