Hírarchívum - 2020. szeptember

Visszavonul Michel Ancel, a Rayman atyja

Michel Ancelt, a Rayman- és a Beyond Good & Evil-játékok atyját valószínűleg nem sokatoknak kell bemutatni, hiszen a játékipar egyik legendás dizájneréről van szó. Az úriember ma váratlanul bejelentette: kiszáll a játékfejlesztésből.

DiRT 5 - mozgásban az Xbox Series S-verzió

A Codemasters folyamatosan adagolja a látnivalókat a DiRT-sorozat legújabb részéről, a napokban kiadott kedvcsináló pedig azért is érdekes, mert az Xbox Series S-verziót örökíti meg mozgás közben.

Így néz ki a PlayStation 5 doboza

A PlayStation 5 árának és megjelenési dátumának leleplezésével párhuzamosan felkerültek az internetre az első képek az új konzol csomagolásáról is. Azt is megtudtuk, hogy mit találunk majd a dobozban.

YesterMorrow - időutazva platformerezünk

A Bitmap Galaxy játékában akció és platformerezés keveredik, a legkülönlegesebb vonása pedig, hogy egyszerre két idősíkon játszódik. A múlt és jelen között váltva kell túljutnunk az akadályokon és legyőznünk a közelgő sötétséget.

Októberben a többi platformot is eléri a Raji

A hindu és balinéz mitológián alapuló Raji: An Ancient Epic a nyár folyamán elérhetővé vált Nintendo Switchen, ám az exkluzivitás már nem tart sokáig: október közepétől a többi platformon is elérhető lesz.

Ingyenesen játszható a Life is Strange 2 első része

Mögöttünk a Tell Me Why, előttünk a Twin Mirror, de a Dontnod nem felejtkezik el a többi játékáról sem. A tavaly befejeződött, epizodikus Life is Strange 2 első része már ingyenesen is végigjátszható minden platformon.

A Watch Dogs 2 az Epic ajándékai között

Újabb hét, újabb epices ingyenjátékok. A bizarr alkotások kedvelőit a Stick It to the Man! szólíthatja meg, míg a fociimádókat a Football Manager 2020, valamint a Watch Dogs 2-t is behúzhatjuk, ha a nyáron lemaradtunk volna róla.

Total War Saga: Troy - jönnek az amazonok

Az ókori Görögország hamarosan megismeri a legendás és rettegett női harcosok haragját a Total War Saga: Troy Amazons kiegészítőjében. Ahogy az alapjáték esetében történt, ez is ingyenesen beszerezhető lesz egy ideig.

Disintegration - nyugdíjba vonul a multi

A V1 Interactive lövöldözős és stratégiai játékokat kombináló alkotása a nyáron jelent meg, hiába volt azonban benne multiplayer is, nagy játékosbázist nem tudott megszólítani. Pár hónapon belül leállnak a többjátékos szerverek.

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.