Hírarchívum - 2020. szeptember

Mi lesz a Bethesda PS5-exkluzív játékaival?

A Microsoft tegnap ledobta az atombombát, és bejelentette, hogy felvásárolja a Zenimax Mediát, a Bethesda Softworks anyavállalatát. Jogosan merül fel azonban a kérdés, hogy mi lesz így a cég kezdetben PS5-exkluzívnak szánt játékaival?

Újra elérhető a Freedom Fighters

Igaznak bizonyultak a találgatások, az IO Interactive visszaszerezte a Freedom Fighters jogait, és újra elérhetővé tette a játék a PC-s változatát a különféle digitális üzletek kínálatában.

Crash Bandicoot 4 - befutott a launch trailer

Csak úgy szalad az idő! Jövő héten máris rátehetjük a mancsunkat a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ra, de előtte még kaptunk egy látványos előzetest, hogy legyen mivel hangolódnunk a játékra.

Xbox Game Pass - 15 millió aktív előfizetővel

Nehéz ellenállni az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásának, a Microsoft pedig napról napra csak vonzóbbá teszi az ajánlatot. Ennek ad tanúságot a 15 millió aktív előfizető is.

Új motoron fut a Starfield és a The Elder Scrolls VI

A Microsoft nagy bevásárlását követően felszólalt Todd Howard is. A Bethesda Game Studios arca említést tett a fejlesztőcsapat két legújabb szerepjátékáról is, így megtudhattuk: komoly technológiai ugrásra számíthatunk majd.

Rocket League - indul az első szezon

A napokon belül ingyenessé váló Rocket League struktúrája komoly változtatásokon esik át. A nagy változások közepette elindul a játék szezonális rendszerének első felvonása - ezt részletezi a legújabb előzetes.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

NHL 21 - traileren a játékmenet

Az augusztus végén bemutatott NHL 21 első előzetesét okkal nevezhetnénk semmitmondónak, hiszen az nem sokat árult el a valódi játékmenetről. A mai videó orvosolja ezt a mellélövést.

Bemutatkozott az MXGP 2020

"Visszatértünk, és senki sem állíthat meg minket" - kezdi az MXGP 2020 trailere, de nem vagyunk benne biztosak, hogy vajon a krosszmotorosok vagy a Milestone srácai ennyire lendületesek.

Új platformokra látogat a Katamari Damacy Reroll

Hamarosan újabb platformokon válik játszhatóvá a Katamari Damacy felújított változata, a Reroll: a Herceg már készen áll, hogy a labdájával mindent összegörgessen a Földön, amit csak használhatónak tart!