Hírarchívum - 2021. október

Decemberben új platformokra látogat az Among Us

Az InnerSloth színes kis űrhajósai az év végén újabb platformokon landolnak. Eddig mobileszközökön, PC-n és Switchen vadászhattunk az imposztorokra, de decemberben már a Sony és a Microsoft gépein is becsatlakozhatunk a mókába.

Hayden Christensen visszatérhet az Ahsokában

Anakin Skywalker egykori tanítványa, Ahsoka Tano is megkapja a saját sorozatát a Disney+-on. Hogy a széria pontosan miről fog szólni, az még egyelőre titok, de úgy tűnik, hogy Hayden Christensennel is találkozunk majd benne.

Még idén befut Switchre is az új Life is Strange

A Life is Strange-sorozat legutóbbi darabja szeptemberben megérkezett, de a switchesek nem vehették kézbe a többiekkel együtt. A Deck Nine friss bejelentéséből megtudtuk, hogy idén azért még befut a port.

Végre láthatjuk a Darkest Dungeon II játékmenetét is

Néhány nap van már csak addig, hogy ismét betehessük lábunkat a Darkest Dungeon baljós világába. A folytatás több téren is újít a 2016-os epizódhoz képest, és ezekből láthatunk némi ízelítőt az új előzetesben.

Ilyen lehetett volna a Mass Effect 3 befejezése

A People Make Games dokumentumfilmje jó mélyre ás, mert szó esik benne a BioWare-nél uralkodó légkörről és a vitatott menedzseri döntésekről is. Egy ponton viszont kiderül, milyen lehetett volna eredetileg a játék sokat vitatott lezárása.

Felhőalapú MMO-n dolgozik a Microsoft?

A The Xbox Two vendége volt a Windows Central szerkesztője, Jez Corden, aki elárulta, hogy a Microsoft beállt a finn-izlandi Mainframe Industries 2019-ben bejelentett MMO-játékának a fejlesztése mögé.

Xbox dashboard - jön az éjszakai mód és a 4K

Az Xbox Insider tagjai már augusztus óta tesztelhették, de a publikum számára csak ma vált elérhetővé az Xbox új dashboard-frissítése, aminek köszönhetően éjszakai módot, Series X-en pedig 4K-s felbontást kapott a kezelőfelület.

Így kezdődik a Marvel's Guardians of the Galaxy

Nyakunkon a Square Enix közreműködésével készülő Marvel's Guardians of the Galaxy megjelenése, a GameSpot pedig volt olyan jófej, hogy rögzítette a játék első 30 percét, amit a hajtás után meg is leshettek.

Everwild - egyelőre nincs mit mutatni róla

Az Xbox Game Studios elnöke, Matt Booty a Kinda Funny Games podcastjának vendégeként elárulta, hogy mielőtt bármit mutatnának a játékból, a Rare biztos akar lenni benne, hogy tudnak is valami különlegeset mutatni.

Október végén jön a következő State of Play

Jövő héten szerdán, késő este ismét State of Play eseménnyel jelentkezik a Sony, ahol ezúttal a külsős fejlesztők PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra készülő játékai kerülnek fókuszba.