Hírarchívum - 2021. október

Fortnite - a S.T.A.R.S. sztárjai is csatlakoznak

Noha a Fortnite legfrissebb szezonja más dimenzióból jött rémekről szól, a közelgő halloween mellett sem mehetünk el szó nélkül. Jöjjenek kockaszörnyek vagy élőhalottak, igazi nagyágyúk sietnek a Fortnite-játékosok segítségére.

Januárban áll le az Xbox 360-as Halók támogatása

Eredetileg most decemberben lőtték volna le az Xbox 360-as Halo-játékok online szolgáltatásait, de a 343 Industries megerősítette, hogy erre végül csak január közepén kerítenek sort.

CoD: Vanguard - bemutatkoztak az operátorok

A PlayStation Blog egy friss bejegyzésében mutatta be a Sledgehammer Games a Call of Duty: Vanguard operátorait, illetve a csapat megosztott néhány részletet arról is, hogyan használja majd ki a játék a DualSense adottságait.

Brendan Fraser is csatlakozott a Batgirl-filmhez

A Deadline jelentette elsőként, hogy a nagy visszatérő Brendan Fraser is csatlakozik az HBO Maxre készülő Batgirl-filmhez, ráadásul nem mást alakít majd, mint a főgonoszt, aki Firefly lesz.

Anyagilag is sikeres a Kena: Bridge of Spirits

Az Ember Lab vezetői, Josh és Mike Grier a Bloombergnek adtak interjút, amiben megerősítették, hogy a szeptemberben megjelent Kena: Bridge of Spirits már most visszahozta a fejlesztési költségeit.

Brit toplista: nagyon hátracsúszott a Metroid: Dread

Amíg a FIFA 22 és a Far Cry 6 meg tudta tartani az egy héttel ezelőtti pozícióját, addig a Metroid-sorozat új epizódja erre már nem volt képes, és lecsúszott a dobogóról. Ráadásul Samus Aran még a legjobb ötből is kiesett.

Apex Legends - ilyen lesz az új pálya, a Storm Point

November 2-án rajtol el az Apex Legends következő, tizenegyedik szezonja, ami a szokásos újdonságok mellett ezúttal egy teljesen új helyszínt is tartalmazni fog. A Storm Point egy veszélyekkel teli trópusi sziget lesz.

Fatal Frame - visszatérhetnek a korábbi részek?

Makoto Shibata, a Fatal Frame-sorozat rendezője a JP Games-nek elárulta, nem gondolta, hogy ilyen felhajtás övezi majd a Maiden of Black Water visszatérését, így nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a korábbi részek is remastert kapjanak.

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

Szomorú hírrel indult a hét, ugyanis 59 éves korában elhunyt a Jóbarátok közönségkedvenc színésze, James Michael Tyler, aki Gunthert alakította a sorozatban.