Hírarchívum - 2021. december

Megérkezett az első hivatalos Avatar 2-kép

Az első werkfilmes felvételek után az Empire jóvoltából befutott a régóta készülő és várt Avatar-folytatás első hivatalos képe, amelyen Neytiri és Jake örökbefogadott fia, Spider látható.

Előzetest kapott a The Northman

Megkapta első előzetesét A boszorkány és A világítótorony rendezőjének, Robert Eggersnek a legújabb filmje, a The Northman, ami egy, a viking érában játszódó bosszúfilm lesz.

Meglett az egymillió a Hot Wheels: Unleashednek

A Milestone jelentése szerint a Hot Wheels: Unleashed fizikai és digitális eladásai összesen már átlépték az egymillió példányszámot, amivel a csapat leggyorsabban fogyó játéka lett az árkád versenyjáték.

Elképesztően sokan nézték a The Game Awardsot

Az év utolsó játékrendezvénye, a The Game Awards hihetetlen nézettséget produkált, aminek köszönhetően minden korábbi rekordot megdöntött. A bejelentéseit összesen 85 millió néző követte.

Rengeteg pályával és autóval jön a Gran Turismo 7

Egy kiszivrágott reklámanyag szerint elképesztően sok autót és pályát kapunk majd a Gran Turismo 7-ben. Ha igazak az információk, akkor több mint 400 járgányt hajthatunk meg a 90 helyszínen.

Távozott az Age of Empires IV dizájnigazgatója

Quinn Duffy több mint húsz év szakadatlan munka után elhagyta a Relic Entertainment csapatát. A stratégiairól híres stúdió oszlopos tagja olyan címeket vitt sikerre, mint a Company of Heroes vagy az Age of Empires IV.

Battlefield 2042 - sokat várhatunk az első szezonra

Szörnyen döcögősen indult a Battlefield 2042, a szivárgások pedig arról árulkodnak, hogy még egy darabig várnunk kell arra, hogy igazán beinduljon a szekér. Ha igaz a szóbeszéd, akkor legkorábban csak márciusban indulhat el a játék első szezonja.

Az Unreal Engine 5-ön készül az új Mass Effect

Úgy tűnik, a BioWare szakít az EA saját Frostbite Engine-jével a következő Mass Effect fejlesztésekor. Minden jel arra utal, hogy a széria legújabb epizódja alatt az Unreal Engine 5 dorombol majd.

Ünnepi hangulatba került a Halo Infinite

Ma este a Halo Infinite online csatamezein is beköszönt a karácsony, indul a 2021-es Winter Contingency Event. Az időszakos esemény során minden nap újabb kozmetikai ajándékok üthetik a markunkat.

Több új projekten dolgozik a Psychonauts 2 csapata

A Psychonauts 2 sikerei meghozták a kellő lendületet a Double Fine háza táján. Tim Schafer több részlegre osztotta a csapatát, hogy teret engedjen számos új ötletnek és a kísérletezésnek.