Hírarchívum - 2021. december

Erősen kezdett a Pókember: Nincs hazaút

Remek rajtott vett a Pókember: Nincs hazaút, ami már most áttörte a vírushelyzet utáni mozis rekordokat. Ha ilyen ütemben ülnek be a rajongók a filmre, akkor az első hétvégéjét akár 225 millió dollár körül is zárhatja a film.

Megvan az Epic Games Store mai ajándéka

Folytatódik az Epic Games Store karácsonyi ajándékozása. A harmadik napon a Remnant: From the Ashest tudjátok ingyen bezsákolni, de ahogy korábban, úgy most is érdemes sietni, mert holnap már új játékot kínál majd az Epic.

Jövőre jön az I Am Groot-sorozat

James Gunn a Twitter-oldalán erősítette meg, hogy a tavaly bejelentett I Am Groot valamikor jövőre csatlakozik a Disney+ kínálatához. Az animációs sorozat főhőse Baby Groot lesz.

Képek az Avatar 2 forgatásáról

Több mint egy évtizede várjuk az Avatar folytatását, ami többszöri tologatás és egyéb problémák miatt végül csak jövő karácsonykor fut be. Akkor viszont már reméljük, biztosan.

HBO GO-ra is jön a születésnapi Harry Potter-műsor

Remek hírrel jelentkezett az HBO hazai képviselete, ugyanis januárban az HBO GO kínálatába is felkerül a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba, ami egy olyan születésnapi különkiadás lesz, ahol újra összeülnek a szereplők és az alkotók.

Ezeket a játékokat tolták végig a legtöbben idén

Természetesen nem reprezentatív módon, hiszen az eredmény a saját adataikon alapszik, de a HowLongToBeat csapata idén is összegezte, melyek voltak azok a játékok, amelyekkel a legtöbben játszottak idén.

Far Cry 6 - Danny Trejo hivatalosan is beköszönt

A novemberi szivárgás után most már hivatalosan is megérkezett a Far Cry 6 ingyenes kiegészítése, amiben Danny Trejo játssza a központi szerepet. Emellett egy új jármű, egy golyószóróval felszerelt oldalkocsis motor is jár a DLC-hez.

Baldur's Gate: Dark Alliance - végre PC-n is

A Dungeons & Dragons harmadik kiadásán alapuló Baldur's Gate: Dark Alliance eredetileg PlayStation 2-re és Xboxra jelent meg, de a Black Isle Studios idén újra kiadta. Ez az újrakiadás végre PC-re is megérkezett.

A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

A Neon Abyss az Epic Games Store mai ajándéka

Az Epic Games Store karácsonyi játékosztásának második napján a Neon Abysst találjuk a fa alatt. A Veewo Games hektikus dungeon crawlerjében minden neonfényben úszik, képességeinket pedig számtalan módon tudjuk kombinálni.