Hírarchívum - 2021. február

Áttekintő előzetesen a Curse of the Dead Gods

Nyakunkon már a Curse of the Dead Gods megjelenése, ezért a fejlesztők egy áttekintő előzetesben mutatják be nekünk aprólékosan, miről szól és hogyan működik a legújabb roguelike akciójáték.

Új játékmódot kap az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft számos ingyenes frissítéssel ígérte napirenden tartani az Assassin's Creed: Valhallát, azok egyike futott be. A River Raids nevezetű játékmódban az angol partokat fosztogathatjuk kedvünkre.

Találkozik a Blasphemous és a Bloodstained

A The Game Kitchen bejelentette, hogy egy nagyszabású crossover keretei közt egybemosódik a Blasphemous és a Bloodstained: Ritual of the Night univerzuma. Az őrült nehézségű platformer egy Boss Rush jáékmódot is kap.

DOTA-anime készül a Netflixnél, íme, a trailer

Nem gondoltuk volna, hogy a DOTA előbb kap majd önálló animesorozatot, mint a League of Legends, de úgy tűnik, van még új a nap alatt. A hamarosan érkező DOTA: Dragon's Blood megkapta az első előzetesét.

Új Xbox headsetet villantott a Microsoft

Az Xbox Series X és S premierjekor ugyan nem érkezett új vezeték nélküli fejhallgató a Microsofttól, márciusban viszont behozzák a lemaradást. Bemutatkozott az új Xbox Wireless Headset.

Marvel's Avengers - Hawkeye és a next-gen verzió

Újabb War Table-adással jelentkezett a Crystal Dynamics csapata, melynek során megtudhattuk, hogy mit tartogat a szuperhősök jövője. Márciusban érkezik Hawkeye, vele pedig az újgenerációs konzolokra szánt frissítés is.

Black Ops: Cold War - Laoszba vezet az új szezon

Hamarosan megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War második szezonja, amely a legújabb előzetes szerint Laosz dzsungeleibe kalauzol majd el bennünket. Bemutatkoznak az új operátorok is.

Tovább késik a New World, az Amazon MMO-ja

Eddig nem büszkélkedhet túlságosan rózsás rezümével az Amazon Game Studios, így igen sok múlik a New World fogadtatásán. A korábbi tervek szerint már idén tavasszal játszhattunk volna az MMORPG-vel, de a premier ismét el lett halasztva.

Baldur's Gate III - a negyedik patch már a kanyarban

Holnap este hét órakor újabb Panel from Hell-eseménnyel várja a rajongókat a Larian Studios, amiben nem csak a Baldur's Gate III jövőjéről lesz szó, de ezzel együtt élesedik a legújabb frissítés is az RPG-hez.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.