Hírarchívum - 2021. február

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

Mario újra a golfpályára lép

Naná, hogy Mario ezúttal sem hagyta ki a Nintendo Directet! Idén nyáron hagyományos platformer helyett a Mario Golf újabb epizódjával üthetjük majd el az időt, újdonságokból pedig most sem lesz hiány.

Jövőre jön a Splatoon 3

A tegnap éjjeli Nintendo Direct záróakkordjaként bemutatkozott a Splatoon 3 is, mégpedig egy kis posztapokaliptikus csavarral. Az előzetes a helyszíneket, a karakterkészítőt és a játékmenetet is bemutatta.

Érkezik a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

A The Legend of Zelda idén ünnepli a harmincötödik születésnapját, így csak természetes, hogy idén sem maradnak újdonság nélkül a Switch-tulajok. Ezúttal a Skyward Sword kap alaposan felújított változatot.

No Man's Sky - már kiskedvencünk is lehet

Ha túl üresnek találtad az űrt eddig, a No Man's Sky legújabb frissítése talán gyógyír lehet a bajodra. Mostantól mindenféle űrállatokat szelídíthetünk meg, hogy aztán társainkká és hasznos segítőinkké váljanak.

Közel 50 perces Nintendo Direct érkezik ma

Jó ideje csendben csücsül a Nintendo a jövővel kapcsolatos tervein, de szerencsére ennek hamarosan vége, ugyanis ma este egy maratoni hosszúságú, nagyjából 50 perces Nintendo Directtel jelentkezik majd a cég.

Előzetest kapott a Szörnyella-előzményfilm

Több mint egy évvel azután, hogy először láttuk Emma Stone-t Szörnyella de Frásznak öltözve, a Disney végre előzetes formájában is megmutatta, mire számíthatunk a szőrmeőrült divatmegszállott korai éveit elmesélő filmtől.

Dandy Ace - higgy a kártyák lelkében!

Dandy Ace, a neves bűvész egyszer csak egy elátkozott tükörben találja magát. Varázslatos kártyáit ezerféle módon kombinálva kell megküzdenie a másik világ bizarr teremtményeivel, ha haza akar jutni.

Evil Genius 2 - bemutatkozik a sandbox mód

Egy valódi gonosz zseninek semmi és senki sem szabhat határt. Kapóra jön tehát, hogy a Rebellion a rendelkezésünkre bocsát egy sandbox módot is az Evil Genius 2: World Dominationben, ahol tényleg azt csinálhatunk, amit csak akarunk.