Hírarchívum - 2021. február

Ilyen gép kell majd az It Takes Two alá

A következő hónap végén érkezik Josef Fares és a Hazelight legújabb platformerkalandja, az It Takes Two, aminek nemrég fellőtték a minimális, valamint az ajánlott rendszerigényét is a játék hivatalos weboldalára.

Vadonatúj DLC-vel bővült a Moving Out

Itt a jó idő, indulhat a költözés a napsütötte Packmore Islandre! A Moving Out legújabb kiegészítőjében, a Movers in Paradise-ban az új pályák mellett új munkatársak is segítségünkre lesznek a dobozok cipelésében.

Terminator-animével erősít a Netflix

Az utóbbi évek Terminator-filmjei nem igazán vették le a lábukról a rajongókat, ezért a Skydance Media a nagyobb siker reményében úgy döntött, hogy a széria számára idáig érintetlen műfajba nevezi be a Végrehajtót.

Fortnite - megérkezett Ripley és a Xenomorph

Folytatódik az ikonikus filmes karakterek vendégszerepeltetése az Epic népszerű shooterében - a Predator után ezúttal Ripley, illetve nemezisének, a Xenomorph bőrébe is belebújhatnak a játékosok.

Végül mégis jön a Terraria Google Stadiára

A hónap elején még nagyon mérges volt a Re-Logic alapítója, Andrew Spinks a Google-re, hiszen a cég letiltotta az úriember fiókját. Szerencsére végül sikerült elsimítani a dolgokat, és ennek örömére Spinks visszavonta korábbi kijelentését.

Visszakerült a Steamre a The Sinking City

Azonban ezzel még nem ért véget a játék körüli bonyodalom, ugyanis a most újra felrakott verzió nem a korábbi változat, amit levettek. A fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy ne vásárolják meg a The Sinking Cityt a Steamen.

Ingyenes hétvégét tart a hatéves Dying Light

Nagyjából még másfél napon át nyüstölhetitek költségek nélkül az előző generáció egyik legjobb zombis játékát, a Dying Lightot PC-n, valamint ha esetleg hiányozna a gyűjteményből, akkor most akciós áron meg is vásárolhatjátok.

Hood: Outlaws and Legends - beköszön a Ranger

Vadiúj gameplay-előzetessel jelentkezett a Hood: Outlaws and Legends. Ezúttal a nem mindennapi online játék egyik legikonikusabb karakterosztálya, a Ranger került a reflektorfénybe.

Dedikált szervereket kap a Master Chief Collection

Tartalom szempontjából már teljesen kerek lett a Halo: The Master Chief Collection, de a 343 Industries még számos technikai és életminőségi újdonságot tartogat a tarsolyában. Ilyen például a Custom Browser és a vele érkező dedikált szerverek.

Hot Wheels-játékot készít a Milestone

A Ride- és a MotoGP-széria alkotói rendhagyó játékkal jelentkeznek idén ősszel, náluk készül ugyanis a Hot Wheels: Unleashed, ami az aprócska autók szerelmeseinek minden álmát valóra válthatja.