Hírarchívum - 2021. február

A GDC idén is marad digitális

A tavalyi terveivel ellentétben a GDC idén mégsem térhet vissza a Moscone Centerbe, de ez nem azt jelenti, hogy konferencia nélkül maradunk. Egész évben kisebb-nagyobb rendezvények várják a fejlesztőket és érdeklődőket.

Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás

A Hitman 3 egyik izgalmas funkciója, hogy a játékosok beleimportálhatják a World of Assassination-trilógia korábbi részeinek pályáit is. Konzolon ezzel nem volt gond, PC-n azonban nem működött a dolog - egészen mostanáig.

Bőségesnek ígérkezik az Outriders demója

Ugyan az Outriders végül nem tartotta a februári megjelenést, a fejlesztők egy ingyenes demóval kárpótolnak minket, amit alaposan megpakoltak tartalommal. Összefoglalták, mire is számíthatunk a jövő héten megjelenő próbaverziótól.

A Rage 2 is ingyen bezsebelhető most az Epicen

Ezen a héten az Epic Games Store két ajándékkal is készült. Egyrészt a driftelés királyaivá válhatunk az Absolute Driftben, másrészt egy veszélyekkel teli, posztapokaliptikus pusztának vághatunk neki a Rage 2-ben.

Az Xboxot sem hagyja ki a Fall Guys

Nem sokkal azután, hogy a készítők bejelentették a Fall Guys: Ultimate Knockout Nintendo Switch-változatát, megerősítették, hogy az Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd a játék.

Befutott az új Mortal Kombat-film első trailere

Április közepén debütál az új Mortal Kombat-film, így éppen ideje volt, hogy trailer formájában is lássunk belőle valamit. Az első előzetes nem finomkodik, és szépen végigveszi az ismerős arcokat is.

Holnap bemutatkozhat a Burning Crusade Classic

Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard a BlizzConline nyitóceremóniáján fogja leleplezni a World of Warcraft: The Burning Crusade Classic-változatát - a Shadowlands első nagyobb tartalmi frissítése mellett természetesen.

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

Öt Xbox-játéknál már bekapcsolható az FPS Boost

A Microsoft tegnap élesítette az FPS Boost funkciót, amely egyelőre öt visszafelé kompatibilis Xbox-játéknál kapcsolható be. A fícsör megduplázza, egyes esetekben pedig megnégyszerezi a framerate-et.

Mi a helyzet Rian Johnson Star Wars-trilógiájával?

Noha a 2017-es bejelentése óta jóformán semmit nem hallottunk Rian Johnson új Star Wars-trilógiájáról, a legutóbbi infók szerint a filmekről a nagy csend ellenére sem tett le a Lucasfilm.