Hírarchívum - 2021. február

Diablo IV - bemutatkozott a negyedik kaszt

A Diablo negyedik részének is helyet szorítottak a BlizzConline nyitóceremóniáján, a fejlesztők pedig a negyedik kaszt bemutatójával készültek az eseményre. Ismerjétek meg alaposabban a zsiványt!

Felújított változatot kap a Diablo II

Régóta pletykáltak róla, tegnap éjjel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Diablo II: Resurrected, a klasszikus akció-szerepjáték remasterelt kiadása. A felújított változat PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi majd.

Vulkan API-támogatást kapott a Portal 2

Közel egy évtizedre rá, hogy megjelent a Portal második része, ismét frissült a Valve egyik legnagyszerűbb játéka. A Left 4 Dead 2-höz hasonlóan a Portal 2 is - rengeteg hibajavítás mellett - a modern hardverekhez lett igazítva.

Launch traileren a Persona 5 Strikers

Karnyújtásnyira vagyunk a Persona 5 várva-várt folytatásától, hiszen jövő hét kedden végre megjelenik a Strikers, és éppen ezért most egy kicsit felpörgeti a játék marketingkampányát az Atlus.

Itt nézd élőben a BlizzConline 2021-et!

Rendhagyó módon jelentkezik ma este a BlizzCon, ugyanis a 2021-es esemény kizárólag online kerül megrendezésre. Öröm az ürömben, hogy így legalább mindenki ingyenesen követheti majd a késő éjjel induló adást.

Rainbow Six: Siege - ízelítő az új szezonból

Hamarosan indul a Rainbow Six: Siege következő szezonja, ami most egy rövidke kis teaser trailer keretein belül megvillantotta a legújabb operátort, Jean Renót... akarom mondani Florest.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális játékai

Továbbra is a Warhammer világába invitál minket a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days játékaival, csak ezúttal a sötét középkor helyett 40 ezer évet repülünk előre a jövőbe, hogy inkvizítorként szolgáljuk a Császárt.

Baldur's Gate III - bemutatkozik a druida

Lezajlott a legutóbbi Panel from Hell-esemény, és vele együtt élesedett a negyedik nagyobb frissítés is a Baldur's Gate III-hoz, aminek a legérdekesebb újdonsága egyértelműen az új kaszt debütálása lett.

PlayStation 5-re is megérkezett a The Sinking City

Ugyan a The Sinking City körüli jogvita még mindig tart, a fejlesztők PlayStation 5-re is elhozták ma a játékukat. Csakhogy mivel ennek a kiadói is ők, a már szokásosnak mondható, PlayStation 4-ről ingyenesen upgrade-elős gyakorlat most nem játszik.

Second Extinction - korai hozzáférés Xboxon is

Ősz óta irthatják a PC-sek a dinoszauruszokat a Second Extinction korai hozzáférésében, hamarosan pedig az xboxosok is csatlakozhatnak hozzájuk a Föld visszahódításában.