Hírarchívum - 2021. április

Instruments of Destruction - kő kövön nem marad

Ha kedvelitek a látványos fizikaszimulációkat, és érdekel benneteket, hogy min dolgozik mostanában a Red Faction: Guerrilla techdizájnere, akkor érdemes lecsekkolnotok az Instruments of Destruction előzetesét.

Traileren az Earth Defense Force 6

A játékvilág egyik legmegosztóbb szériája, az Earth Defense Force idén újabb számozott epizódot kap, első körben csak Japánban. Mindeközben Switchre tart az Earth Defense Force 2: Invaders from Planet Space.

Hatmillió felett jár a Monster Hunter Rise

Nincs semmi szégyellnivalója a Monster Hunter-széria legutóbbi, Nintendo Switch-exkluzív epizódjának, sőt! A Capcom adatai szerint a Monster Hunter Rise már több mint hatmillió példányban talált gazdára világszerte.

Total War: Rome Remastered - íme, a gépigény

Holnap debütál a Rome: Total War alaposan felújított változata, a Creative Assembly pedig végre megosztotta a játék rendszerkövetelményeit. Ne aggódjatok, valószínűleg nem emiatt kell majd számítógépet újítanotok.

Csúszik a Resident Evil Re:Verse

A többjátékos akcióra kihegyezett Resident Evil Re:Verse eredetileg a Resident Evil: Village-dzsel egy időben jelent volna meg, úgy tűnik azonban, hogy a furcsa mellékágra nyárig várnunk kell.

Assassin's Creed: Valhalla - hasznos patch érkezett

Habár az első nagy DLC-re még várnunk kell, mégis kapott egy-két újdonságot az Assassin's Creed: Valhalla. Hónapok óta aktuális bugjavításokat, új kameraopciókat, harci képességeket és egyéb frissítéseket hozott a legújabb patch.

Sztorielőzetesen a Monster Hunter Stories 2

Monster Hunter-streammel jelentkezett ma a Capcom, melynek keretei közt új sztorielőzetest kapott a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is. Természetesen a Monster Hunter Rise-hoz is érkeztek újdonságok.

Enlisted - megkezdődött Berlin ostroma

A normandiai partvidék és Moszkva után Berlin felé veszik az irányt az Enlisted seregei. A korhű online lövölde korai változata egy zártkörű tesztperiódust indított, ezzel megágyazva az új kampánynak.

Hood: Outlaws and Legends - mit hoz az első év?

Hamarosan színre lép a Hood: Outlaws and Legends, attól pedig nem kell tartanunk, hogy a fejlesztők belátható időn belül magára hagynák a játékot. A legújabb előzetes az első évben érkező extra tartalmakról számol be.

Már támogatja az iOS az újgenerációs kontrollereket

Az iOS 14.5-ös frissítésével natív támogatást nyert az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 irányítója. Mostantól tehát néhány gombnyomás után, bármiféle trükközés nélkül játszhatunk az új kontrollereket használva.