Hírarchívum - 2021. április

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Nyáron jön a Jedi: Fallen Order next-gen kiadása

Hivatalos megerősítést nyert a korábban szárnyra kapott pletyka, miszerint jön a Star Wars Jedi: Fallen Order újgenerációs verziója. Most már tudjuk, hogy idén nyáron érkezik az update, de a tartalmát sajnos továbbra is homály fedi.

Közel 25 percig pörög a D&D: Dark Alliance

Az IGN-nek hála felkerült a YouTube-ra egy több mint húszpercnyi gameplay felvételt tartalmazó Dungeons & Dragons: Dark Alliance-videóanyag, amiben a játék négy válaszható karakterét leshetjük meg akció közben.

Cross-play támogatással érkezik a Halo Infinite

A minap jelentette be a Microsoft, hogy a legújabb Halo-epizódban semmi akadálya nem lesz, hogy a PC-sek, az Xbox One- és az Xbox Series-tulajok együtt multizhassanak - sőt, még a mentéseinket is átköltöztethetjük a platformok között.

Mozgás közben az Age of Sigmar: Storm Ground

Friss gameplay előzetessel jelentkezett a Gasket Games a legújabb fejlesztéséből, a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Groundból. Az új videóban több mint négy percen keresztül csodálhatjuk meg mozgás közben a stratégiai játékot.

Destruction AllStars - traileren az első szezon

Május 5-én rajtol el a Destruction AllStars első szezonja, ami friss újdonságokkal tölti majd fel a kicsit vérszegényre sikerült alapjátékot. És hogy pontosan milyen extra tartalmakra számíthatunk? Nos, erről kaptunk most egy rövid összefoglalót.

Átlépték az 5 milliót a Nioh-széria eladásai

Jelentős mérföldkőhöz érkeztek a Team Ninja alkotásai, hiszen míg a Nioh 2-ből egy év alatt több mint kétmillió példány talált gazdára, addig a teljes széria eladásai nemrég átlépték az ötmilliós álomhatárt.

The Last of Us 3 - a sztori alapjai már megvannak

Noha a Naughty Dog jelenleg nem a The Last of Us folytatásán dolgozik, és egyelőre nincs eldöntve, hogy belevágnának-e a harmadik részbe, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a sztori alapjait már felskiccelték.

Az új Xboxokon is elérhető a The Sinking City

Az új generációs Xbox-konzolokat is meghódította a Frogwares nyitott világú kozmikus horrorja, a The Sinking City. Sajnos az ingyenes frissítés lehetősége ez esetben sem érhető el.

Várni kell még az új Five Nights at Freddy'sre

A legutóbbi elképzelések szerint még az év elején kellett volna megjelennie a Five Nights at Freddy's: Security Breachnek, egy darabig azonban még várnunk kell az új részre. Ingyenjátékkal kárpótolnak a készítők.