Hírarchívum - 2021. szeptember

Company of Heroes 3 - fejlesztői videó érkezett

Az elmúlt évtized egyik legnagyszerűbb valós idejű stratégiai játéksorozata jövőre megkapja a harmadik részét. A fejlesztésben ezúttal komoly szerepet vállalt a közösség is - erről szól a legújabb fejlesztői videónapló.

Ilyen élesben a Battlefield Mobile

Nem a Battlefield 2042 az egyetlen Battlefield-játék a láthatáron, hiszen már javában készül a széria mobilos vadhajtása is. Az EA néhány országban már teszteli a játékot, így megérkeztek az első gameplay-felvételek.

Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

A Jurassic World Evolution 2 megjelenéséhez közeledve újabb fejlesztői videóbemutatóval jelentkezett a Frontier Developments csapata. Ezúttal a prehisztorikus parképítő két fő játékmódját, ismerhetjük meg jobban.

A második szülinapját ünnepli a Call of Duty: Mobile

Két éve rajtolt el a Call of Duty: Mobile, így jókora újdonságokkal ünnepel a mai napig piszkosul népszerű mobilos lövölde. Jócskán átalakul a battle royale, ráadásul még egy egyjátékos módot is kaptunk.

Újra mozgásban a Marvel's Guardians of the Galaxy

Kevés szedett-vedettebb szuperhőscsapat létezik a Galaxis Őrzőinél, úgyhogy komoly feladat vár majd ránk, ha elvállaljuk Peter Quill feladatát. A legújabb előzetesek arról számolnak be, hogy hogyan válhatunk igazi vezetővé.

Befutott a Sable utolsó előzetese

Megjelent a Sable, úgyhogy itt az ideje, hogy álarcot húzva bejárjuk az ősi titkokat rejtő sivatagot. Mielőtt azonban ti is belevágnátok a kalandba, csekkoljátok le a játék utolsó előzetesét!

Blood Bowl 3 - csúszik a korai hozzáférés

Több halasztást követően csak jövő februárban landol a Blood Bowl 3, de a Cyanide cserébe belengetett egy korai hozzáférést szeptemberi kezdéssel. Ám ez utóbbi is túl optimista ígéretnek bizonyult.

Launch traileren a Lost Judgment

Takayuki Yagami készen áll, hogy szembenézzen élete legembertpróbálóbb ügyével. A nyomozás mellett akcióból sem fogunk hiányt szenvedni, ebből ad ízelítőt a játék utolsó előzetese (de dicsekedni sem felejt el).

A Crystal Dynamics is besegít az új Perfect Darkba

A Microsoft tavaly jelentette be, hogy visszatér a Perfect Dark-sorozat, amelynek új részén a frissen gründolt The Initiative dolgozik. Most kiderült, hogy nem egyedül teszik: a Crystal Dynamics is csatlakozik társfejlesztőként.

F.I.S.T. - jövő hónapban PC-re is elér

Rayton már megkezdte bosszúhadjáratát Torch City zsarnokai ellen a PlayStationökön, de a PC is a F.I.S.T. megígért platformjai között volt. A TiGames végre bejelentette, mikorra várhatjuk az utóbbi változatot.