Hírarchívum - 2021. szeptember

Hónapokkal hamarabb jön az új Legendás állatok

Előfordul, hogy a stúdiók úgy rendezik át a premiernaptárjukat, hogy annak a nézők is örüljenek: a minap például kiderült, hogy a Legendás állatok-sorozat harmadik része hónapokkal korábban érkezik majd.

Overwatch 2 - így változik meg Bastion és Sombra

A korábbi ígéreteknek megfelelően az Overwatch Leauge fináléjában az Overwatch 2 is helyet szorított magának: bemutatkozott Bastion és Sombra reworkje, és egy teljes meccset is megnézhettünk belőle.

Megjelenési dátumot kapott a Chorus

Már nem kell sokat várnunk a Chorus megérkezésére, a Deep Silver bejelentése szerint december elején már bele is vehetjük magunkat az űr végtelen mélységeibe. Egy új előzetes foglalja össze, hogy mit kell tudni a játékról.

TUDUM: a Stranger Thingstől a The Witcherig

Tegnap este lezajlott az első TUDUM, a Netflix rajongói eseménye. A háromórás műsor bőven hozott bejelentéseket és látnivalókat, kiszemezgettük közülük az érdekesebbeket!

Tíz évet ünnepel a Warhammer 40K: Space Marine

Tíz éve már, hogy megjelent a Warhammer 40.000: Space Marine, és ennek örömére most kiadták az Anniversary Editiont, amely minden korábbi kiegészítőt és néhány újdonságot is tartalmaz.

A Gloomhaven elhagyja a korai hozzáférést

A Flaming Fowl Studios fejébe vette, hogy digitális térbe költözteti a népszerű Gloomhaven társasjátékot. Kétévi early access után a fejlesztők elérkezettnek látják az időt, hogy véglegesítsék szerepjátékukat.

PlayStationökre tart a First Class Trouble

Egy luxusűrhajó fedélzetén a vakációból rémálom lesz, amikor a kiszolgálórobotok az utasok ellen fordulnak. A gond az, hogy a robotok teljesen embernek néznek ki, tehát vendégként nem lesz egyszerű rájönnünk, ki tör az életünkre.

Demóval készül az Aeterna Noctis

Az Aeterna Noctis alkotói szerint egy kihívásokkal teli, szemkápráztató metroidvania vár ránk. A teljes élményt ugyan csak decemberben tapasztalhatjuk meg, de a következő Steam Next Festen kipróbálhatjuk, mit tud a demó.

Disciples: Liberation - bemutatkoznak a társak

Nevendaar földjének felszabadítása nem lesz egyszerű feladat, szerencsére azonban nem kell egyedül csinálnunk. A Disciples: Liberationben társakat is fogadhatunk, ők mutatkoznak most be.

Itt a Life is Strange: Remastered Collection dátuma

Az előzetes tervek ellenére mégsem futott be a True Colorsszal együtt a Life is Strange: Remastered Collection. Az első évad és a Before the Storm feljavított változatát tartalmazó csomag most megkapta az új megjelenési dátumát.