Hírarchívum - 2022. január

Jason Momoa is csatlakozik a Fast & Furious 10-hez

Épphogy csak felröppentek a pletykák, de máris hivatalossá vált: Jason Momoa is csatlakozik a Fast & Furious 10 stábjához. Ha igazak a hírek, akkor Momoa karaktere lehet Dom Toretto következő ellenlábasa.

Lassan öt éve készül a Blizzard túlélőjátéka

Úgy tűnik, nem csak néhány concept artból és dokumentumból áll a Blizzard rejtélyes túlélőjátéka. Minden jel arra utal, hogy a projekt már évek óta fejlesztés alatt áll, ráadásul játszható verzió is létezik belőle.

A Netflixnél landolt a Masters of the Universe

A Sonynál zsákutcába futott az élőszereplős Masters of the Universe-film, szerencsére azonban nem kell búcsút intenünk a projektnek. A produkciót a Netflix vette át, ráadásul kiderült az is, hogy ki játssza majd He-Mant.

Elden Ring - újabb gameplay érkezett

Már csak alig egy hónapot kell kihúznunk az Elden Ring megjelenéséig, de addig is érkezett egy újabb gameplay-videó, hogy könnyebbé tegye a várakozást. A bő négyperces klipben Castle Mourne környékét vehetjük szemügyre.

A Sega kiszáll a játékgépbizniszből

Búcsút mond a japán árkádtermek egyik legnagyobb titánja. A Sega már 2020-ban megkezdte a kivonulást a játékgépek piacáról, most azonban teljessé, és minden bizonnyal véglegessé vált a vállalat döntése.

Így kel életre a Sifu soundtrackje

A Sloclap következő bunyós játékát kívül-belül átjárja az ázsiai harcművészetek kultúrája, ehhez pedig egy megfelelően keleties zenei aláfestés dukál. A legújabb kedvcsinálóban közelebbről is megfigyelhetjük Howie Lee munkáját.

Tovább csúszik az Evil Dead: The Game

Ash Williams rettegett láncfűrésze egy ideig még nem fog felpörögni. A Boss Team Games legutóbb idén februárra ígérte az Evil Dead: The Game megjelenését, most azonban még néhány hónapnyi csúszást el kell tűrnünk.

Új platformokat ér el a Submerged: Hidden Depths

A Submerged folytatásában tovább követhetjük egy testvérpár kalandjait, akik egy vízbe vesző város romjai között keresik a megoldást egyikük rejtélyes képességeire. A játék fő vonzereje, hogy nincs benne harc, csakis a szabad felfedezés élménye.

Mivel készül idén a Sea of Thieves?

A Rare még mindig nem fogyott ki az ötletekből, hogy mivel tartsa frissen a Sea of Thievest. Az eddigi szezonok mellé két új módot találtak arra a fejlesztők, hogy új izgalmakat és történetközpontú kalandokat csempésszenek a kalózok életébe.

Rendezőre talált a System Shock-sorozat

A kifejezetten videojátékos tartalmakat célzó Binge hozza tető alá a System Shock sorozatos feldolgozását. A szándékon kívül sokat nem tudtunk eddig a projektről, de most már megvan, ki fog a rendező székében ülni.